Komentara: 0
Pregleda: 2581

Fudbal: Lučić potpisao profesionalni ugovor, Dunđerski pozvan u reprezentaciju

01.03.2018. u 10:19h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Lučić potpisao profesionalni ugovor, Dunđerski pozvan u reprezentaciju

Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" nastavio je tradiciju da iz sopstvenog pogona afirmiše mlade igrače i polako ih priključuje seniorskoj ekipi. Milan Lučić (18), jedan od nekoliko talentovanih igrača iz omladinskog tima, potpisao je profesionalni ugovor na četiri i po godine.

Mladi napadač prošao je sve selekcije Omladinske škole Spartaka, a u jesenjem delu je postigao 11 golova na 14 odigranih utakmica za omladince. Kompletne zimske pripreme je odradio sa prvim timom, a na utakmici protiv Crvene zvezde upisao i debi za prvi tim subotičkog superligaša.

Pored Lučića svoj prvi nastup u dresu seniorske ekipe upisao je i Nemanja Matijević, takođe iz omladinske selekcije Spartaka.

Fudbal: Lučić potpisao profesionalni ugovor, Dunđerski pozvan u reprezentaciju

Dunđerski pozvan u U19 reprezentaciju

David Dunđerski, mladi igrač Spartak Ždrepčeve krvi, u redove plavih golubova stigao je početkom sezone. Igrao je za omladinsku ekipu u prvom delu prvenstva, kada je priključen i prvom timu. Svoj prvi nastup za seniore devetnaestogodišnji vezista upisao je na utakmici protiv Borca u Čačku kada su „golubovi” trijumfovali sa 4:0.

Njegove dobre igre nisu ostale nezapažene te je Dunđerski pozvan na okupljanje selekcije U19, koja će od 3. do 8. marta odigrati dve prijateljske utakmice (6. i 8. marta) sa reprezentacijom Bugarske u Blagoevgradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2581

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.