Komentara: 14
Pregleda: 4212

Fudbal: "Golubovi" večeras protiv Sparte za istoriju i plasman u treće kolo

02.08.2018. u 11:30h > 23:03
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv večeras (19h) igra revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Pragu protiv Sparte. Subotičani su u prvom meču ostvarili pobedu, pa ih čeka paklena odbrana stečene prednosti za plasman u naredno kolo.
Fudbal: "Golubovi" večeras protiv Sparte za istoriju i plasman u treće kolo

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi pobedom od 2:0 u prvoj utakmici 2.  kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv praške Sparte ispisali su istoriju.

Ekipu Vladimira Gaćinovića deli još 90 minuta od potvrde velikog uspeha i plasmana u treće kolo na međunarodnoj sceni. Večerašnja revanš utakmica u Pragu „golubovima“ će odrediti dalju sudbinu u Evropi.

Imaju Subotičani ključni preduslov ostvaren u Novom Sadu od dva gola prednosti, ali se ne smeju olako osloniti na to, već na terenu još jednom dokazati da zaslužuju plasman u naredni krug gde će ih sačekati danski Brondbi.

Meč na velelepnoj Đenerali areni u Pragu će početi u 19 časova, a direktan prenos utakmice obezbeđen je na drugom programu nacionalnog servisa (RTS2), kao i na našoj Facebook stranici.

Podršku Spartaku na samom stadionu najavila je i navijačka grupa "Marinci". Kako saznajemo više grupa navijača mahom juče tokom poslepodneva i večeri samoorganizovano je krenula put Praga.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 4212
Povezane teme

fudbalski klub spartak

liga evrope

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.