Komentara: 1
Pregleda: 1396

Fudbal: "Golubice" ubedljive u prvom meču polufinala Kupa

16.05.2019. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije, Spartak je u potpunosti nadigrao Mašinac i slavio sa 6:0. Tim Borisa Arsića je bio bolji na terenu svih 90 minuta i zasluženo trijumfovao.
Fudbal: "Golubice" ubedljive u prvom meču polufinala Kupa

Šampionke su još jednom nadigrale Mašinac iz Niša. Ovog puta u polu finalu Kupa bile su bolje i ostvarile ubedljivu pobedu od 6:0.

Subotičanke su i ovog puta bile neumoljive prema Nišlijkama. Igrale su besprekorno i nijednog trenutka nisu dozvolile protivniku da ih iznenadi. Povele su golom Anđele Frajtović, a posle nekoliko propuštenih prilika Goja je udvostručila vođstvo na isteku 35. minuta. Mašinac se skoro ništa nije pitao. „Golubice“ rešene da zabeleže što bolji rezultat u finišu prvog dela povele su sa 3:0.

Nastavak susreta nije doneo nikakve promene sem rezultata. Spartak je i dalje diktirao igru, a razigrana Rosa Da Kosta je sa još tri gola postavila konačnih 6:0.

Fudbal: "Golubice" ubedljive u prvom meču polufinala Kupa

Spartak – Mašinac 6:0 (3:0)
Frajtović 7', Goja 35', Rosa Da Kosta 45', 67', 69', 77'

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović (Marjanović), Kričak, Rosa, Filipović, Okjere, Pavlović, Goja (Baka), Matić (Tanasković).

Mašinac: Stojanović, Stevanović, Nikolić, Vučković(Golubović), Milivojević, Stanković, Lilić, Ćirić (Pavlović) Stevanović, Pejčić, Zlatanović, Vasiljković.

Revanš polufinala Kupa igra se 22. maja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1396
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.