Komentara: 2
Pregleda: 1391

Fudbal: "Golubice" ubedljive u Kragujevcu

14.04.2019. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem kolu regularnog dela prvenstva Superlige Srbije Spartak je slavio u Kragujevcu protiv Radničkog sa 7:1. Raspoložene „golubice“ ligaški deo okončale su na liderskoj poziciji.
Fudbal: "Golubice" ubedljive u Kragujevcu

Završen je regularni deo Superlige Srbije za žene.  Spartak je ubedljivo zauzeo lidersku poziciju savladavši u poslednjem kolu Radnički u Kragujevcu. Tim Borisa Arsića još jednom je potvrdio svoj kvalitet i nadigrao rivala u potpunosti.

Već u prvom delu stekle su aktuelne šampionke prednost od tri gola. Tijana Filipović dovela je „golubice“ u vođstvo samo devet minuta od početka utakmice. Na isteku prvih pola sata udvostručila je prednost Spartaka dok je Okiere bila precizna za 3:o u prvom poluvremenu.

Nastavak nije doneo velike promene. Spartak je diktirao tempo igre i jedini se pitao na terenu. Postigle su Subotičanke još četiri gola za 7:0, a počasni pogodak za domaći tim postigla je Milosavljevićeva  i postavila konačnih 7:1.

Radnički 1923 - Spartak  1:7 (0:3)

Milosavljević 79' - Filipović 9' i 33', Okiere 35', Baka 47' i 56', Slović 63 (p), Stupar 67 (p).

Radnički 1923: A. Nikolić, Anđ. Milenković, Vasić, M. Nikolić, Racić, Živković, Jurišević, And. Milenković, Milosavljević, Jovanović, Goloćevac

Fudbal: "Golubice" ubedljive u Kragujevcu

Spartak: Kostić, Denda, Vajda (Marjanović), Slović, Baka, Kričak, Filipović, Okiere (Stupar), Pavlović, Goya, Matić (Tanasković).

U prvom kolu plejofa Spartak će narednog vikenda u Subotici dočekati Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1391
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.