Komentara: 0
Pregleda: 2103

Fudbal: "Golubice" u prvom kvalifikacionom šeširu za Ligu šampiona

11.06.2018. u 17:10h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka, šampionke Srbije, nalaze se na zasluženom odmoru nakon naporne sezone i osvojene titule prvaka države, a iz UEFA-e stigle su vesti da se "golubice" nalaze u prvom šeširu i imaće ulogu nosioca grupe sa koeficijentom od 19.285 bodova.
Fudbal: "Golubice" u prvom kvalifikacionom šeširu za Ligu šampiona

Domaćinstvo ove godine dobili su: Škotska, Litvanija, Bosna i Hercegovina (prvi šešir), Hrvatska, Mađarska, Ukrajina (drugi šešir), Slovenija (treći šešir) Crna Gora, Letonija i Severna Irska (četvrti šešir). Pored Subotičanki u prvom šeširu su prvaci Bosne i Hercegovine – SFK 2000 Sarajevo, Škotske – Glazgov Siti i Litvanije – Gintra,  tako da Spartak neće putovati u pomenute zemlje.

Moguće destinacije gde bi šampionke Srbije mogle da igraju kvalifikacije su:  Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Crna Gora, Letonija i Severna Irska.

Žreb za kvalifikacije će se održati 22. juna u Nionu u 14 časova,  kada će Spartak saznati svoje protivnike u grupi, kao i državu u koju će putovati na odigravanje kvalifikacionih utakmica za Ligu šampiona.

Kvalifikacije će se odigravati od  7. do 13. avgusta gde će se nadmetati  40 ekipa u 10 kvalifikacionih grupa od kojih će prvoplasirani timovi izboriti plasman u šesnaestinu finala Lige šampiona, kao i dve najbolje drugoplasirane ekipa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2103

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.