Komentara: 0
Pregleda: 1416

Fudbal: "Golubice" sutra u Madridu igraju revanš meč šesnaestine finala Lige šampiona

25.09.2019. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
Pred šampionkama Srbije, fudbalerkama Spartaka, novi je izazov. „Golubice“ sutra igraju revanš utakmicu šesnaestine finala Lige šampiona protiv Atletika u Madridu. U prvom meč Madriđanke su bile bolje za gol.
Fudbal: "Golubice" sutra u Madridu igraju revanš meč šesnaestine finala Lige šampiona

Fudbalerke Spartaka otputovale su u Španiju na revanš susret Lige šampiona protiv Atletika. „Golubice“ su u prvom meču poražene od Madriđanki rezultatom 3:2 i to tek u finišu utakmice.

Prikazana igra i rezultat, koji nije nedostižan, daju nadu prvaku Srbije za plasman u dalji tok eminentnog takmičenja. Pred put u Španiju šef struke „golubica“ Boris Arsić ističe da će u sutrašnjem meču uložiti maksimalne napore kako bi ostvarili dobar rezultat i još jednom opravdali plasman među 32 najbolja tima Evrope, a ukoliko se ukaže dobra šansa iskoristiti je i napraviti korak više.

- I pre prve utakmice smo isticali da je prednost na strani našeg rivala. Atletiko je jedna ozbiljna ekipa, s visokim ambicijama i sigurno da se neće olako predati i dozvoliti nam da ih nadigramo u Madridu. Rezultat iz prethodne utakmice nas ne sme zavaravati. Gol koji smo primili u finišu zadao nam je još zadatak da pokušamo nadomestiti neke stvari i rivalu se suprotstaviti na najbolji način. Devoje su pokazale da se ne plaše i da iz godine u godinu nivo našeg samopouzdanja rase. Ukoliko uspemo da ostvarimo povoljan rezultat biće to veliki uspeh Spartaka, ali ne želimo unapred ništa da obećavamo. Teren je tu, na njemu ćemo da se nadigravamo i borimo – kaže Boris Arsić, šef struke Spartaka.

Fudbal: "Golubice" sutra u Madridu igraju revanš meč šesnaestine finala Lige šampiona

Rezultat 3:2 iz prvog meča daje nadu šampionkama Srbije da mogu iznenaditi favorita i napraviti novi uspeh. 

- Očekujemo još teži meč nego u Subotici, s obzirom da smo upoznali jedni druge, ali imamo aktivan rezultat i šansu da napravimo korak više. Daćemo sve od sebe da to i ostvarimo, da pružimo još bolju igru, hrabrije se suprotstavimo Madriđankama i pokušamo ispisati još jednu stranicu istorije – poručuje Violeta Slović, kapiten Spartaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1416

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

boris arsić

violeta slović

uefa liga šampiona za žene

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.