Komentara: 1
Pregleda: 1166

Fudbal: "Golubice" slavile na startu drugog dela prvenstva.

01.03.2021. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka startovale su pobedom u nastavku sezone. Subotičanke su u Kragujevcu slavile protiv Radničkog i upisale nova tri boda.
Fudbal: "Golubice" slavile na startu drugog dela prvenstva.
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je u okviru 14. kola Superlige Srbije u Kragujevcu slavio protiv Radničkog sa 6:0. Odličnom igrom Subotičanke su već posle prvih 45. minuta rešile pitanje pobednika, a onda u nastavku to potvrdile i osvojile tri boda.

Lepo su „golubice“ otvorile meč, a Alina Baka je samo posle osam minuta igre dovela Subotičanke u vođstvo. Milica Šarić se pobrinula da udvostruči prednost, a pre odlaska na pauzu Tijana Filipović je matirala Mijailovićevu za 3:0.

I u nastavku su igračice Spartaka dominirale na terenu. Veču inicijativu su krunisale sa još tri gola. Alina Baka je po drugi put bila precizna, potom Oršoja Vajda za 5:0. Konačnih 6:0 postavila je Baka svojim trećim pogotkom.

Radnički 1923 – Spartak 0:6 (0:3)
Baka 8’, 59’, 89’, Šarić 34’, Filipović 36’, Vajda 69’

Radnički: Mijailović, Gačić, Galjak (Jevtović), Milenković, Živković, Samčović (Vasiljević), Godić, Miloradović (Radisavljević), Lazić, Milosavljević (Vasić), Tomanović.

Spartak: Kostić (Mihajlović), Baka, Nađ (Gaković), Vajda, Slović, Frajtović, Fiedler, Ćirić (Zerfos), Filipović, Šarić (Ilić), Stupar (Rajić).

Spartak u narednom kolu dočekuje Mašinac iz Niša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1166
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.