Komentara: 0
Pregleda: 1428

Fudbal: "Golubice" sigurne protiv Mašinca

04.11.2018. u 17:12h
Fudbalerke Spartaka slavile su u 11. kolu Superlige Srbije protiv Mašinca. U derbi meču Spartak je nadigrao Nišlijke u svim segmentima i ispratio sa sedam golova u mreži. Tim Borisa Arsića bio je dominantniji, nije protivniku dozvolio ni jednog trenutka da ugrozi njihov gol.
Fudbal: "Golubice" sigurne protiv Mašinca

U prvom delu utakmice Spartak je bio mnogo bolji i dominantnije od Mašinca. "Golubice" ni jednog trenutka nisu dozvolile Nišlijkama da se približe njihovom golu, dok su one sve češće pokušavale da zatresu mrežu gošći. U 11. minutu Slovićeva je pokušala glavom, lopta je prošla iznad prečke. Nije se dugo čekalo. Tijana Matić jedovela Spartak u vođstvo. Iskosa sa leva strane je ušla u kazneni prostor protivnika, uputila šut i zatresla mrežu Mašinca za 1:0. Na isteku 24. minuta Matićeva je posle solo akcije udvostručila vođstvo Subotičanki. Nakon nekoliko propuštenih prilika Golubice su stigle i do trećeg gola. Sara Pavlović je centrirala, Jovićeva na kratko izbila loptu, odbitak je prihvatila Matićeva i postigla het- trik – 3:0.

U nastavku meča i dalje je diminirao Spartak. "Golubice" su se raspucale i postigle još četiri gola. Okijera je povisila na 4:0, a potom Filipovićeva na 5:0. Tijana Matić bila je izuzetno raspoložena u derbiju i po četvrti put matirala Jovićevu. Gošće su imale jedinu priliku u 72. minutu kada je Milivojevićeva pogodila prečku. Tačku na pobedu stavila je Anđela Kričak u završnici utakmice za konačnih 7:0.

Spartak – Mašinac 7:0 (3:0)
Matić u 16', 24', 45' i 82', Okyere 48', Filipović 66', Kričak 87'

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović, Pleuler, Ilić, Filipović, Okjere, Pavlović, Goja, Matić.

Mašinac: Jović, Stevanović, Vučković, Milivojević, Stanković, Brusin, Ćirić (Cvetanović), Lazarević, Zlatannović, Vasiljković, Pejčić.

Sada sledi prvenstvena pauza do marta 2019. godine.

Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1428
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.