Komentara: 3
Pregleda: 1290

Fudbal: "Golubice" rutinski protiv Zemuna (7:1)

07.09.2019. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
Spartak je i ovog puta bio na visini zadatka. „Golubice“ su savladale Zemun sa 7:1. Sledi duel Lige šampiona, prvi meč šesnaestine finala.
Fudbal: "Golubice" rutinski protiv Zemuna (7:1)

Fudbalarke Spartaka slavile su u 3. kulu Superlige Srbije. Tim Borisa Arsića nadigrao je Zemun i pobedio sa 7:1. Svi golovi domaćina pali su u prvom delu meča dok su gošće počasni pogodak postigle u nastavku.

Već u prvom minutu Tijana Filipović dovela je „golubice“ u vođstvo. Razigrane Subotičanke dominirale su terenom i nijednog trenutka nisu dovele u pitanje novu pobedu. Na 2:0 povisila je Adamek, a potom još jednom primorala Šipetićevu da vadi loptu iz mreže za 3:0. Do kraja prvog dela Spartak je svoju nadmoćniju igru krunisao sa još četiri gola za vođstvo od 7:0.

U nastavku su se i gošće razigrale, ali bez obzira na dobru igru koju su prikazale protiv šampionki samo jednom su uspele da matiraju Kostićevu i ublaže poraz. Mina Čavić bila je precizna i postavila konačnih 7:1.

Spartak – Zemun 7:1 (7:0)
Filipović 1' i 28', Adamek 16', 19' i 35', Fidler 22', Porter 44' – M. Čavić 51'

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović, Adamek, Fidler (Denda), Filipović, Viliams (Ćirić), Porter (Stupar), Pavlović, Tanasković.

Zemun: Šipetić, K. Andrić (N. Čavić), Kljajić (Maksimović), Vučković, Gojak (Batočania), Blagojević, M. Andrić, Čolić, M. Čavić, Marjanović, Batinić.

Naredna obaveza koja čeka Spartak je utakmica Lige šampiona koja je na programu u četvrtak od 20 časova, kada na Gradskom stadionu „golubice“ dočekuju Atletiko Madrid.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1290
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.