Komentara: 1
Pregleda: 1077

Fudbal: "Golubice" poklekle u Nišu

17.09.2018. u 11:09h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka poražene su u 4. kolu Superlige Srbije od Mašinca u Nišu. Derbi susret pripao je domaćinu koji je slavio sa 2:0.
Fudbal: "Golubice" poklekle u Nišu

Ne pamti se kada je poslednji put stajao ovakav naslov. Fudbalerke Spartaka navikle su nas samo na pobede, međutim, borba na dva fronta učinila je svoje. Meč Lige šampiona samo tri dana pre prvenstvenog u Nišu ostavio je traga na igračice Spartaka koje su pretrpele poraz od Mašinca na Delijskom visu. Derbi susret pripao je domaćinu koji je slavio sa 2:0.

Vodila se velika borba na terenu od početka susreta, a onda je Mašinac iskoristio svju priliku u 29. minutu i stigao do prednosti. Pejčićeva je ubacila loptu u kazneni prostor, a Lazarevićeva dobro prihvatila i plasirala u mrežu Spartaka za 1:0. U finišu prvog dela Nišlijke su povisile prednost na 2:0 posle dobre kombinacije dve Stankovićke.

Nisu se predavale „golubice“. Pokušavale su da dođu do izjednačenja, međutim nisu uspele da iskoriste svoje šanse. „Istrošene baterije“ protiv šampiona Nemačke ostavile su posledice umora na Spartak koji nas je navikao samo na pobede. Bodovi su ovog puta ostali u Nišu.

Mašinac – Spartak 2:0 (2:0)
Lazarević u 29, M. Stanković u 41.

Mašinac: Vuković, Stevanović, Vučković, Milivojević, M.Stanković (Ćirić), Brusin, Mima Stanković (Golubović), Lazarević, Zlatanović, Vasiljković, Pejčić (Cvetanović).

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović, Pleuler, Ilić, Filipović, Hix, Okyere, Pavlović, Matić.

U narednom, 5. kolu, Spartak dočekuje Vojvodinu. Meč je na programu u subotu, 22. septembra, a samo četiri dana kasnije Subotičanke putuju na revanš u Nemačku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1077
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.