Komentara: 0
Pregleda: 1056

Fudbal: "Golubice" od 18 časova dočekuju Mašinac

30.09.2019. u 12:02h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka danas od 18 časova na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Mašinca u okviru 6. kola Superlige Srbije. Tim Borisa Arsića do sada je upisao sve pobede, a za očekivati je da i danas „golubice“ slave u derbiju.
Fudbal: "Golubice" od 18 časova dočekuju Mašinac

Šampionke Srbije posle izvanrednog nastupa na međunarodnoj sceni i fantastičnih izdanja protiv favorizovanog Atletika iz Madrida okreću se domaćem šampionatu i pohodu na novu titulu. Subotičanke već danas na Gradskom stadionu dokekuju Mašinac iz Niša.

Ljuti rival kao i uvek sigurno da u Suboticu stiže veoma motivisan da se suprotstavi šampionkama i pokuša napraviti iznenađenje, ali obzirom na dosadašnje partije bodovi će i ovog puta ostati na severu Bačke.

Utakmica se igra od 18 časova, a ulaz je besplatan. Lepo bi bilo da publika dođe u sto većem broju i pozdravi šampionke koje su na dostojanstven način predstavljale klub, grad i Srbiju u Ligi šampiona i na častan način se oprostile od eminentnog takmičenja uz želju da se sledeće godine preskoči i lestvica šesnaestine  finala i obezbedi plasman među 16 najboljih timova Evrope.

Fudbal: "Golubice" od 18 časova dočekuju Mašinac

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1056
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.