Komentara: 0
Pregleda: 711

Fudbal: „Golubice“ deklasirale Zvezdu B, Spartak DOO osvojio bod protiv Mašinca

21.11.2022. u 09:55h
Izvor: Subotica.com
„Golubice“ su u okviru 9. kola Superlige na gostovanju u Beogradu deklasirale Zvezdu B sa 11:0, a Spartak DOO je odigrao nerešeno 1:1 sa Mašincem.
Fudbal: „Golubice“ deklasirale Zvezdu B, Spartak DOO osvojio bod protiv Mašinca
Foto: ŽFK "Spartak", arhiva

Spartak je prikazao sjajnu i veoma efikasnu igru u duelu sa Zvezdom. Subotičanke raspoložene već posle dva minuta igre stigle su do prednosti. Protivnik se gotovo ništa nije pitao i do odlaska na pauzu čak četiri puta je domaćin vadio loptu iz mreže – 0:4.

Nastavak meča pripao je „golubicama“. Tijana Filipović je i u drugom poluvremenu prva savladala Milisavljevićevu, a onda su golovi padali kao od šale. Brojale su Subotičanke do 11:0 za nova tri boda.

Zvezda B – Spartak 0:11 (0:4)
Filipović 2',65', Ćirić 25', Štajner 19',83',87', Stupar 21',70',79', Šarić 67, Kovart 76'

Zvezda: Milisavljević, Maksimović (Zavišić), Marković, Nikolić, Milovanović, Luković (Lukić), Popović (Radosavljević), Stefanović (Katanić), Paunović, Stojanović (Knežević), Ilić.

Spartak: Škandro, Vučković, Kovart, Slović, Frajtović, Štajner, Filipović (Ilić), Kusi, Šever (Šarić), Stupar (Cvetković), Ćirić.

SPARTAK I MAŠINACA PO BOD

Spartak i Mašinac u derbiju začelja podelili su bodove odigravši nerešeno 1:1 u Subotici. Vodila se ravnopravna borba na terenu, a oba gola su vićena u drugom poluvremenu. Gošće su povele sa bele tačke, a Monja Jošić je izjednačila u finišu.

U prvom poluvremenu su obe ekipe igrale oprezno i tražile povoljnu priliku za pogodak, ali su mreže ostale mirne. Nastavak utakmice doneo je dinamičniju i zanimljiviju igru. Stvoreno je nekoliko šansi na obe strane, ali golova nije bilo sve do 66. minuta kada je Mašinac iznudio kazneni udarac. Precizna sa bele tačke bila je Kristina Krstić. Pokušavale su Subotičanke da izjednače, ali nisu uspevale. Ipak u 90. minutu Mašinac je poklekao. Monja Jošić je zatresla mrežu Nišlijki i postavila konačnih 1:1.

Spartak DOO – Mašinac 1:1 (0:0)
Jošić 90' – K. Krstić 66 (p)

Spartak DOO: Praštalo, Jovanić (Leškov), Maljković, Pataki, Gaković, Gajić, Marković, Rajić, Jošić, Arsenin (Uvalin), Đokić (Jović).

Mašinac: V. Stanković, Filipović (Milosavljević), Todosijević, S. Krstić, Milenković, K. Krstić, Vasiljković, Stevanović, Pavlović (Brajović), Đorđević, Popović.

U narednom kolu Spartak dočekuje Vojvodinu, a Spartak DOO gostuje u Beogradu Crvenoj zvezdi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 711
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.