Komentara: 10
Pregleda: 2538

Fudbal: Bačka 1901 upisala sedmi poraz, četvrti u nizu - trener platio ceh lošim rezultatima

16.10.2018. u 12:35h > 17.10.2018. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 poražena je u Beočinu od Cementa sa 2:1 u okviru 10. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Iako su imali prednost Subotičani dozvolili su protivniku da poravna rezultat,a potom i preokrene za pobedu.
Fudbal: Bačka 1901 upisala sedmi poraz, četvrti u nizu - trener platio ceh lošim rezultatima

Nisu uspeli fudbaleri Bačke da se vrate iz Beočina sa osvojenim bodovima. Domaćin, Beočin, bio je bolji i uknjižio pobedu od 2:1. Iako su Subotičani prvi došli do vođstva, Beočinci su se na kraju radovali.

Prvi deo meča protekao je u dobroj igri obe ekipe, ali uz veći broj prilikaza domaćina. Što nisu iskoristili u startu, igrači Cementa nadiknadili su u drugom poluvremenu. Krmar je doveo Bačku u Vođstvoi, međutim radost je kratko trajala. Soković je izjednačio u 69, a samo tri minuta kasnije Tepić prokrenuo rezultat i doneo važne bodove svom timu.

Cement – Bačka 1901 2:1 (0:0)
Soković 69', Tepić 72' - Krmar 56'

Cement: Đurikin, Popović, Stojaković (Pavlović), Bajić, Kavčić, Stančetić (Kukolj), Krstić, Soković, Tepić, Vemić (Zličić), Vilotijević.

Bačka: Gabrić, Kiš, Masalušić, Orčić, Šormaz, Tumbas, Matijević (Francišković), Krmar, Lazović (Simić), Manojlović, Medić ( Kotaraš).

Subotički crveno-beli u narednom, vanrednom kolu, dočekuje Crvenu zvezdu iz Novog Sada, a utakmica se igra u sredu 17. oktobra od 15 časova.

LOŠI REZULTATI NATERALI NA PROMENE U STRUCI

Nakon poraza u Beočinu došlo je do promena u redovima subotičkog srpskoligaša. Umesto dosadašnjeg trenera Račića, tim kraj Somborske kapije danas će preuzeti drugi šef struke čije ime ćemo uskoro objaviti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 2538

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.