Komentara: 0
Pregleda: 775

Fudbal: Bačka 1901 u finišu ostala bez bodova

21.09.2020. u 10:22h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 poražena je na svom terenu od Borca iz Sakula minimalnim rezultatom. Subotičani su u samom finišu ostali bez bodova kada je Mladenović postigao gol za pobedu i radost gostiju.
Fudbal: Bačka 1901 u finišu ostala bez bodova

Fudbaleri Bačke 1901 poraženi su od Borca iz Sakula sa 1:0 u 8. kolu Srpske lige, grupa "Vojvodina". Crveno – beli su rano ostali bez Radmanovića koji je zaradio povredu i morao da napusti igru, a u finišu i bez bodova, kada je Maldenović savladao Pilipovića.

Prvi deo susreta protekao je u izjednačenoj igri bez većih prilika za gol. Ono što je obeležilo početak meča jeste ozbiljna povreda igrača Bačke, Radmanovića. Već u trećem minutu morao je napustiti teren.

U nastavku, Bačka je krenula odlučnije smelije. Uozbiljno je zapretila u 50. minutu. Šljivančanin  je prošao  po levoj strani i silovito šutirao, ali je Brković odbranio i  izbija loptu u korner. Odmah nakon kornera golman Borca još jednom dobro interveniše i sprečava pogodak Ni u 54. minutu Subotičani nisu iskoristili novu priliku. Šut Vujoševića iz dobre pozicije bio je izblokiran. Uzvratili su gosti preko mladenovića nakon prekida, istakao se Pilipović.  Kako i biva posle mnogo propuštenih prilika usledi kazna. Bačka je u samoj završnici utakmice ostala bez bodova. Mladenović je posle polukontre zatresao mrežu Subotičana za slavlje Borca -0:1

Bačka 1901 – Borac  0:1 (0:0)
Mladenović 90’

Bačka: Pilipović, Bošković (Šafranj), Đurović, Bjedov, Mezei, Lazić,Radmanović (Matijević (Bogojević)), Vujošević, Provči (Glišović), Manojlović, Šljivančanin. Tren

Borac: Brković, Marković, Mićić (Pavlov), Rakić,  Petrović, Pavlović, Sekulić (Nikolić), Galić (Gavrilović), Đurić (Savić), Mladenović, Radović (Mijatović).

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Pančevu gde će snage odmeriti sa Dinamom 1945.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 775
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.