Komentara: 6
Pregleda: 1815

Fudbal: Bačka 1901 trijumfovala protiv Radničkog (3:1)

20.09.2018. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 je slavila pred svojim navijačima. Ekipa trenera Željka Račića savladala je Radnički iz Nove Pazove sa 3:1 u vanrednom, 6. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina.
Fudbal: Bačka 1901 trijumfovala protiv Radničkog (3:1)

Fudbaleri Bačke odlično su otvorili meč i več u prvom delu stekli prednost od 2:1 nad Radnilkim iz Nove Pazove, da bi na kraju trijumfovali rezultatom 3:1 golovima Kiša i dvostrukog strelca Orčića.

Subotičani su stigli do prednosti golom kapitena Saše Kiša nakon dobre asistencije Manojlovića. Nije dugo trajala radost tima kraj Somborske kapije. Protivnik je odmah nakon izvedene lopte sa centra iz brze akcije poravnao rezultat na 1:1. Nije to obeshrabrilo odlične igrače domaćeg tima željne pobede. Na isteku 22. minuta Krmar je dobro uposlio Orčića, a on loptu sproveo u mrežu Radničkog za 2:1. Imali su odlične šanse Kiš i Medić do kraja prvog dela, ali ih nisu iskoristili.

Nastavak utakmice protekao je u dominaciji Bačke. Manojlović je uzdrmao stativu, a nešto kasnije posle fantastičnog proigravanja od strane Orčića ponovo je bio neprecizan i poslao loptu iznad prečke. Propuštene šanse napadača crveno – belih nadoknadio je Orčić svojim drugim pogotkom. Prevario je vešto nekoliko igrača Radničkog i pogorio za 3:1.

Bačka – Radnički  (NP) 3:1 (2:1)
Kiš 9, Orčić 22' i 65' - Mićanović 10'

Bačka 1901: Gabrić, Kiš, Macalušić, Orčić, Tumbas, Matijević, Krmar, Lazić (Simić), Manojlović (Šormaz), Bjelobrk (Vukelić), Medić.

Radnički: Đurić, Mitić, Spajić, Nikolčić, Vidović, Neoričić, Dujić (Knežević), Mićanović (Miodragović), Savija, Svilenković, Stojanović (Šukunda).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 1815
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.