Komentara: 2
Pregleda: 1155

Fudbal: Bačka 1901 slavila u Zrenjaninu

30.09.2019. u 10:56h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 upisla je novu pobedu. Na gostovanju u Zrenjaninu tim Sava Pavićevića slavio je protiv Radničkog sa 1:0.
Fudbal: Bačka 1901 slavila u Zrenjaninu

Fudbaleri Bačke 1901 uknjižili su nova tri boda. U okviru 7. Kola na gostovanju u Zrenjaninu Subotičani su slavili  sa 1:0 protiv Radničkog. Pobedonosni gol za Subotičane postigao je Andrija Milić u završnici prvog dela ispostavilo se i rešio utakmicu.

Od početka meča Bačka je nametnula svoju igru i stvarala prilike. Nenadović nije iskoristio svoju šansu, Anđić je pogodio prečku, a potom i  Nosković nakon atraktivnog poteza, takođe uzdrmao prečku. Mogli su Subotičani da steknu ubedljivu prednost da su bili precizniji. Ipak u završnici prvog dela Andrija Milić iz slobodnog udarca dovodi Bačku u vođstvo – 1:0.

U nastavku utakmice se oba tima imala svoje prilike. Zrenjaninci su mogli da izjednače, ali na sreću Subotičana Savanović je bio neprecizan sa bele tačke i pobeda je pripala gostima. Nova tri boda zasluženo su osvojena.

Radnički – Bačka 1901 0:1 (0:1)
Milić 45'

Radnički: Radović, Milin (Krmar), Grbić, Kondić, Krstinić, Radosavljević, Avdić (Ćirić), Kiš, Matić (Bićanin), Savanović (Dučić).

Bačka: Studen, Bjediv (Đurović), Anđić, Lučić, Vujošević, Kaluđerović, Masalušić, Nosković, Nenadović (Manojlović), Milić, Rajkovača (Hrastovčak).

U narednom kolu Bačka 1901 na svom terenu dočekuje ekipu "1. maj" Ruma. Meč se igra u subotu od 15,30h.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1155
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.