Komentara: 2
Pregleda: 1418

Fudbal: Bačka 1901 sigurna protiv Dunava

12.05.2019. u 12:06h
Izvor: Subotica.com
"Bačka 1901" upisala je novu pobedu. Tim Sava Pavićevića savladao je Dunav iz Starih Banovaca sa 3:1 i uknjižio nova tri boda. U sredu sledi gostovanje, a već u subotu Bačka dočekuje Omladinac.
Fudbal: Bačka 1901 sigurna protiv Dunava

Fudbaleri Bačke 1901 slavili su protiv Dunava sa 3:1. Subotičani su bili bolji i golovima Jovića, Bijelovića i Lazića stigli do novog trijumfa.

"Crveni đavoli" su vrlo brzo stigli do vođstva. Nakon udarca iz ugla najviši u skoku bio je Jović i glavom loptu prosledio u nebranjeni deo mreže. Mogao je Dunav do izjednačenja, ali je Studen pročitao Komazeca i odbranio njegov pokušaj. Prednost domaće ekipe udvostručio je Luka Bijelović. Krenuo je sa polovine  terena, nanizao nekoliko protivničkih igrača i rutinski savladao Vukmirovića. Gosti su smanjili sa bele tačke nakon što je Tumbas oborio Raukovića u kaznenom prostoru – 2:1.

U nastavku velika borba se vodila na sredini terena. Domaći igrači su imali veći posed lopte, ali bez većih prilika. Ulaskom u igru Lazića i Manojlovića Bačka ponovo preuzima potpunu kontrolu igre i Lazić postiže treći gol za Bačku.

Bačka 1901 – Dunav 3:1 (2:1)
Jović 4', Bijelović 20', Lazić 82' - Mirčetić 26' (p)

Bačka: Studen, Tumbas, Masalušić, Jović, Jokić, Dobresko (Lazić), Rajkovača (Spremo) , Lukić (Manojlović), Milić, Orčić i Bijelović.

Dunav: Vukmirović, Antić, Milićević, Javorac, Jakšić, Komazec, Lazić (Rudan), Mirčetić, Rauković, Gudžić i Matić (Cetković).

Naredne srede igra se vanredno kolo, Bačka putuje u Sakule, gde će odmeriti snage sa Borcem, a već u subotu dočekuje Omladinac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1418
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.