Komentara: 2
Pregleda: 3763

Fudbal: „Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezone

25.01.2021. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Bačka 1901" počeo je pripreme za nastavak sezone. Cilj subotičkog srpskoligaša, posle okončanog prvog dela na 16. mestu, je jasan, opstanak se mora ostvariti.
Fudbal: „Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezone


Fudbaleri "Bačke 1901", pod vođstvom novog šefa struke Dejana Srdića i njegovih saradnika počeli su pripreme za nastavak sezone u kojoj je cilj da se izbori opstanak u ligi, u godini kada klub kraj Somborkse kapije obeležava 120 godina postojanja.

Igrače i sve prisutne  pozdravio Roberino Širola, ispred Uprave kluba. Poželeo im je dobre pripreme, bez problema da početak prolećnog dela dočekaju spremno za ostvarenje cilja.

Fudbal: „Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezoneDejan Srdić, šef stručnog štaba, koji je po odlasku Petra Kurćubića preuzeo kormilo crveno – belih izneo je plan priprema koje će odraditi na terenima kraj Somborske kapije.  

- Radićemo dobro, imaćemo treninge dva puta dnevno. Potrudićemo se da podignemo fizičku spremu, a za to će nam pomoći Milan Ivanović. Tu je i trener golmana Igor Sabo koji će se pobrimuti oko čubvara mreže. Nama su igrači na prvom mestu i u njih imam veliko poverenje.  Sve su to deca koju već poznajem i od njih očekujem da će dati svoj maksimum, raditi i pružati partije kako treba. Cilj nam je u ovom momentu opstanak u ligi. Bačka je jedan od organizovanijih klubaova u ovom rangu takmičenja. Imamo kvaliteta za mnogo više, ali je sada najvažnije da ispunimo  zadato.  U klubu na čelu sa Spasojem Vujovićem smo se borili da da sve bude kako treba i sada moramo da gledamo sam napred. Da ostvarimo ono što se od nas očekuje. Neće biti lako, raspored je težak, prva četiri kola nas čekaju derbi utakmice i tu će se lomiti koplje i za to moramo biti spremni – kaže Srdić.

Fudbal: „Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezoneTim kraj Somborske kapije pretrpeo je i promene, otišli su neki igrači, došla su nova lica, ali i povratnici, iskusniji kadar da mladoj ekipi pomognu u ostvarenju cilja.

- Stiglo je nekoliko igrača koja su nam pojačanja u ovom mladom timu. Marko Anđić, iskusan igrač, dobar za pozitivnu energiju koju mladi prihvataju, a značiće nam i na terenu mnog. Milivoj Krmar odličan igrač, Lončar  takođe koji dolazi iz Hajduka, Nemanja Žiža naše dete iz Spartaka, uz mlade igrače iz omladinske škole i igrače koji su dres Bačke već dobro natopili znojem poput Đurovića, Glišovića, Mezeija, Bjedova siguran sam da ćemo ostvariti zacrtano jer verujemo u ove momke. Nije još kraj što se tiče igračkog kadra, biće još dolazaka, prgovori su u toku, neki igrači su na pola puta. Šljivančanin trenutno nije tu, sa njim se razgovara i verujem da će ostati. Otišli su Manojlović, Bursać, Pilipović, Matijević, Lazić i mi im želimo sreću – rekao je šef struke Bačke.

Fudbal: „Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezoneU okviru priprema Bačka će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica od kojih je već prva na programu u subotu, 30. januara kada će snage odmeriti sa Tekstilcem u Odžacima, potom 6. februara igraju u  Čelarevu, 13. februara dolazi Radnički iz Sombora. Za 20.februar zakazan je meč  sa Tisom iz Adorijana, a gde će biti odigran zavisiće od vremenskih uslova, dok je generalna proba 27. februara i snage će odmeriti ponovo sa Radničkim u Somboru.

Fudbal: „Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezone

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3763
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.