Komentara: 1
Pregleda: 1417

Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod u Novim Kozarcima

17.09.2020. u 17:25h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 odigrala je nerešeno 2:2 u Novim Kozarcima sa Slobodom. Tim Sava Pavićevića bio je dva puta u zaostatku, ali je uspeo da anulira prednost domaćina i na kraju zasluženo stigao do boda.
Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod u Novim Kozarcima

Bačka 1901 osvojila je bod na gostovanj u Novim Kozarcima. Subotičani su odigrali nerešeno 2:2 sa Slobodom u okviru 7. kola Srpske lige, grupa Vojvodina.

Sloboda je stigla do prednosti nakon jedne greške Subotičana. Gaklić je uposlio Gavrilovića koji je utrčao u kazneni prostor gostiju i loptu plasirao u mrežu Bačke za 1:0. Nisu se predaviali crveno – beli, ali do odlaska na pauzu nisu uspeli da smanje vođstvo domaćina.

Nastavak je doneo još bolju igru. Bačka je izjednačila golom Šljivančanina nakon dobre asistencije Manojlovića. Međutim, odmah je Sloboda stigla do novog vođstva. Šims u krenuli sa centra Spahić  je uposlio Galića na krilu, a on centrirao pred gol Bačke, Misić se našao na pravom mestu i svom timu doneo novo vođstvo. Ipak u samom finišu utakmice i to u sudijskoj nadoknadi vremena Subotičani su uspeli da po drugi put zatresu mrežu sloboede i osvoje bod -2:2.

Sloboda – Bačka 1901 2:2  (1:0)
Gavrilović ’, Misić 74 ’- Šljivančanin 73’, 90’+4’

Sloboda: Živkov, Ratko (Reljić), Zečević (Jovandić), Ćulibrk, Galić, Cvijanović, Spahić, Gavrilović (Popović), Popov, Savić (Misić), Ćosić (Vrbački).

Bačka: Filipović, Đurović, Mezei, Radmanović, Vujošević, Manojlović, Provči (Glišović), Lazić (Matijević), Bošković, Šljivančanin, Bursać.

U narednom kolu Bačka 1901 na svom terenu dočekuje Borac iz Sakula. Utakmica se igra u subotu, 19. septembra od 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1417
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.