Komentara: 2
Pregleda: 1550

Fudbal: Bačka 1901 igrala nerešeno sa Dunavom (0:0)

20.05.2018. u 21:15h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 u 28. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, odigrala je nerešeno (0:0) sa Dunavom na svom terenu. Propustili su domaći igrači mnogobrojne šanse u veoma važnoj utakmici i priliku da osvoje sva tri boda koja su bitna da obezbede opstanak u ligi.
Fudbal: Bačka 1901 igrala nerešeno sa Dunavom (0:0)

Imali su Subotičani nekoliko idealnih prilika za vođstvo, ali je Timotić odlično intervenisao pred golom Dunava. Tumbas je uzdrmao prečku. Pokušaj Krmara osujetio je golman gostiju.

U drugom poluvremenu gosti su se razmahnuli, preuzeli kontrolu, ali na sreću nisu iskoristili povoljne prilike. Idealnu šansu da bodovi ostanu u Subotici nije iskoristio Manojlović u finišu utakmice. Nakon centaršuta Tumbasa napadač Bačke je uputio udarac ka golu Dunava. Svi su već loptu videli u mreži, međutim golman Timotić je izvanredno reagovao i sačuvao bod.

Bačka 1901 – Dunav 0:0

Bačka 1901: Studen, Glišović, Višnjić, Bjelobrk (Nađ), Simić, Antunić (Orčić), Medić, Tumbas, Manojlović, Krmar, Bursać.

Dunav: Timotić, Suboti-, karna, Mačković, Advigov, Mirosavljević, Jakšić (Gudar), Despotović, Katinić, Šavija, Pavlović (Gluvačević).

Do kraja šampionata ostala su još dva kola. Bačka se i dalje grčevito bori za opstanak. Sledeći vikend gostuje u Pančevu, gde se sastaje sa Železničarom, a poslednju utakmicu će odigrati pred svojom publikom, kada joj u goste dolazi Radnički iz Sremske Mitrovice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1550
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.