Komentara: 1
Pregleda: 4271

Fudbal: "Arena" osvojila prvo i treće mesto na turniru u Apatinu

03.06.2019. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
Mali fudbaleri FK „Arena“, dečaci rođeni 2008. godine, odlučili su se i ovog vikenda da u Suboticu donesu pehar. Na turniru u Apatinu budući asovi Arene osvojili su prvo mesto i zlatne medalje, dok su njihovi mlađi klupski drugari zauzeli treće mesto i doneli bronzu.
Fudbal: "Arena" osvojila prvo i treće mesto na turniru u Apatinu

Sjajna generacija FK „Arene“, U12 pobednik je turnira u Apatinu. Ekipa predvođena trenerom Dragomirom Marinkovićem na jakom turnitu okitila se zlatnim medaljama nakon što je u finalu savladala ODR Novi Sad sa 4:1.

Subotičani su u grupnoj fazi zabeležili sve pobede. Slavili su protiv Tekstilca iz Ožaka sa 4:1, potom su savladali domaćina Mladost sa 3:0, a onda i Krila Krajine sa 2:0 i obezbedili plasman u četvt finale gde su odmerili snage sa Školom fudbala „Petrika“ iz Novog Sada i pobedili sa 4:0. U polufinalu su ukrstili koplja sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole. Regularni deo završen je bez pobednika 0:0, a nakon penala Arena je bila bolja (2:0) i plasirala se u borbu za pobednički pehar. Duel protiv ODR Novog Sada odlučivao je o pobedniku turnira. Sigurnijom i preciznijom igrom ekipa iz  Subotice stigla je do trijumfa od 4:1 i zasluženo podigla pehar pobednika.

Za Arenu su nastupali: Mateja Bavčević,  Mihajlo Milinković, Bugarčić Miloš, Andrija Šarčević, Lazar Vujović, Andrej Srdić, Novak Rakić, Nikola Rakić, Ognjen Mesaroš, Aleks Makai, Radovan Ristić, Vanja Temunović, Novak Carek. Trener: Dragomir Marinković.

Dečaci godinu dana mlađi (2009. godište) osvojili su treće mesto

Fudbal: "Arena" osvojila prvo i treće mesto na turniru u Apatinu

U grupnoj fazi Subotičani su bili bolji od Mladosti i pobedili sa 5:1, kao i od ekipe Lidera koju su savladali sa  2:0. Sa Spektrom iz Sombora su odigrali nerešeno 2:2, dok su od Crvenke pretrpeli poraz. U polufinalnoj utakmici Arena je izgubila od Partizana sa 4:1, dok je u meču za treće mesto nadigrala domači Olimpik i  pobedom od 4:0 došla do pehara i bronzanih medalja.

Arena 2009 nastupala je u sastavu: Milin Bajić, Vanja Trkulja, Denis Borojević, Božo Došen, Nemanja Milošević, Boris Stantić, Vladan Vukov, Hana Smidt, Dragan Mitrić, Jovan Kojić. Trener: Dragomir Marinković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4271
Povezane teme

škola fudbala arena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.