Komentara: 60
Pregleda: 7274

Formiran Savez odborničkih grupa "Za naš grad"

26.07.2013. u 16:11h
Danas je formiran Savez odborničkih grupa "Za naš grad" koju čine odborničke grupe subotičke gradske skupštine: odbornička drupa "Za Suboticu - DS-DSHV-NS", odbornička grupa "SPS-PUPS-JS-SBB" i odbornička grupa koju čine predstavnici LDP i SSD - saopšteno je iz novoformiranog Saveza.
Formiran Savez odborničkih grupa "Za naš grad"

Ove odborničke grupe su saglasne oko realizacije ciljeva definisanih u Programskoj deklaraciji "Subotica - grad sigurne budućnosti" sa posebnim naglaskom na:

  1. otvaranju novih radnih mesta kroz aktivnosti na infrastrukturnom opremanju industrijskih zona i dovođenju renomiranih svetskih investitora;
  2. revitalizaciji i uređenju centra i zaštićenog jezgra grada sa posebnim naglaskom na završetku izgradnje Narodnog pozorišta;
  3. razvoju Palića kao atraktivne turističke destinacije;
  4. ravnomernom razvoju svih mesnih zajednica kroz ulaganje u komunalnu i ostalu infrastrukturu.

Savez odborničkih grupa nastupaće jedinstveno u Skupštini grada Subotice i prema drugim odborničkim grupama - stoji u saopštenju Saveza "Za naš grad".

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 60
Pregleda: 7274

Povezane vesti

Povezane teme

savez odborničkih grupa za naš grad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.