Komentara: 6
Pregleda: 2824

Fond investirao u Suboticu preko 3,5 milijarde dinara

17.04.2013. u 19:19h
Izvor: RTV
Fond za kapitalna ulaganja investirao je od osnivanja 2006. godine do danas preko 3,5 milijardi dinara u realizaciju projekata iz Subotice, izjavio je direktor ovog fonda Nebojša Malenković.
Fond investirao u Suboticu preko 3,5 milijarde dinara

On smatra da je na taj način u ovom gradu opravdan cilj zbog kojeg je fond osnovan – da infrastrukturu dobiju mesta i gradovi koji su zbog krize u prethodnim godinama izgubili tu priliku.

"U godinama iza nas, zahvaljujući Fondu i Vladi Vojvodine, ali i dobrim projektima, Subotica je dobila tu priliku, pa smo tako završili i bazen u naselju Prozivka, veliki broj saobraćajnica je asfaltiran i revitalizovan, a ulagali smo i u sve one oblasti života koje imaju mogućnost da se unaprede", rekao je Malenković novinarima.

On je naveo, prilikom današnjeg potpisivanja ugovora o donaciji izolacionih materijala u vrednosti od preko četiri miliona dinara potrebnih za nastavak sprovođenja radova na energetskoj efikasnosti u Gerontološkom centru u Subotici, da taj grad može i dalje da računa na podršku Fonda.

Malenković je podsetio da fond finansira i nastavak radova na izgradnji zgrade Narodnog pozorišta, i dodao da i dalje stižu novi predlozi za finansiranje iz ovog fonda.

"Nikada Fond nije pokretao projekte, već su oni uvek bili posledica želje i ideja lokalnih samouprava i ljudi koji ih reprezentuju. Grad Subotica može da računa na našu dalju podršku, u skladu sa našim budžetom", rekao je Malenković.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 6
Pregleda: 2824
Povezane teme

fond za kapitalna ulaganja

nebojša malenković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.