• Pregleda: 12200

"Fly fly travel" i u Subotici

Turistička agencija „Fly fly travel“ otvorila je podružnicu i u Subotici. Ova agencija nudi sve tipove aranžmana, kao i kupovinu avionskih karata.
"Fly fly travel" i u Subotici

Za samo šest godina, koliko „Fly fly travel“ postoji, ova turistička agencija postigla je neverovatan uspeh i trenutno ima najveću mrežu poslovnica u Srbiji.

Osim naše zemlje, „Fly fly“ posluje i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Turskoj, a otvaranje poslovnice u Subotici u skladu je sa politikom širenja globalne mreže.

Načelnik Severnobačkog okruga, Dragi Vučković, koji je prisustvovao otvaranju agencije i u ime gradonačelnika, napomenuo je da je razvoj turizma u Subotici i na Paliću jedan od strateških ciljeva na kojima će lokalna samouprava raditi, te je u tom smislu otvaranje jedne ovakve poslovnice od velikog značaja za grad.

„Fly fly travel“ posluje na konceptu turističke agencije koja može da organizuje aranžman za celi svet, budući da su specijalizovani za prodaju avio karata. Poslovnica u Subotici nalazi se u Hotelu „Galleria“.

Izvor: TV Subotica

povezane teme

7
ffilozoff Odgovori
Privatnu turisticku agenciju JAVNO otvara nacelnik okruga kao izaslanik gradonacelnika??? Da li to znaci,da Mozemo pozvati nacelnika i gradonacelnika da otvori i privatnu kafanu,frizerski salon,prodavnicu,mesaru pekaru....??? Pa nije to ni lose-besplatna reklama(da li je besplatna?) PITANJE-postojece turisticke agencije da polako zatvaraju ili da se nadaju inspekcijama,jer je VLAST podrzala jednu agenciju i podarila BESPLATNU reklamu(da li besplatnu?) Sretan rad. Fly travel da je hteo, i ranije bi dovodio turiste na Palic,na hiljade-kao sad ce ih dovoditi???? Inace podrzavam VEST kad se nesto otvara,podrzavao sam i podrzavacu....
uvek u pravu Odgovori
Mnoge od tih turističkih agencija rade lepo dok ne zavrnu klijente i nikom ništa. Nadam se da ovi nisu takvi.
sasa Odgovori
@filozof

Kako te ne mrzi ziveti ? Idi malo izadji iz tog sobicka u kojem po ceo dan sedis i kuckas poruke mrzeci ceo svet, pa verovatno i sebe samog.
ffilozoff
$sasa,ima jos lepih vesti,gradonacelnik Kraljeva otvorio semafor....
Lukawi Odgovori
Kojim to zakonom je regulisano da nacelnik okruga zastupa gradonacelnika??
Oko sokolovo Odgovori
Još jedna firma koja je nasela na lepe priče o ekonomskoj isplativosti poslovanja u propalom gradu. Svakom ko je bio navučen na tu priču rekao sam da je nasamaren. Nisu verovali, gledali me popreko, ali su vremenom priznali, spakovali se otišli. Onima kojima sam to na vreme rekao nakon provere uslova poslovanja zahvaljivali su mi se što su izbegli gubitak. Političarima je interes da se ugrade u posao, a ne privreda i ekonomija.
earthworker Odgovori
hahahahah... ffilozof me preduhitrio! u kraljevu su svećano otvorili u medjuvremenu i drugi semafor.

nego kako ja sad da znam da ovaj naš dragi nema neke deonice ili drugi lični interes u ovo preduzeće?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.