Komentara: 7
Pregleda: 13657
Foto

"Fly fly travel" i u Subotici

02.12.2016. u 14:55h
Izvor: TV Subotica
Turistička agencija „Fly fly travel“ otvorila je podružnicu i u Subotici. Ova agencija nudi sve tipove aranžmana, kao i kupovinu avionskih karata.
"Fly fly travel" i u Subotici

Za samo šest godina, koliko „Fly fly travel“ postoji, ova turistička agencija postigla je neverovatan uspeh i trenutno ima najveću mrežu poslovnica u Srbiji.

Osim naše zemlje, „Fly fly“ posluje i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Turskoj, a otvaranje poslovnice u Subotici u skladu je sa politikom širenja globalne mreže.

Načelnik Severnobačkog okruga, Dragi Vučković, koji je prisustvovao otvaranju agencije i u ime gradonačelnika, napomenuo je da je razvoj turizma u Subotici i na Paliću jedan od strateških ciljeva na kojima će lokalna samouprava raditi, te je u tom smislu otvaranje jedne ovakve poslovnice od velikog značaja za grad.

"Fly fly travel" i u Subotici

„Fly fly travel“ posluje na konceptu turističke agencije koja može da organizuje aranžman za celi svet, budući da su specijalizovani za prodaju avio karata. Poslovnica u Subotici nalazi se u Hotelu „Galleria“.

Izvor: TV Subotica
Otvaranje poslovnice FlyFly Travel-a u Subotici Otvaranje poslovnice FlyFly Travel-a u Subotici Otvaranje poslovnice FlyFly Travel-a u Subotici Otvaranje poslovnice FlyFly Travel-a u Subotici Otvaranje poslovnice FlyFly Travel-a u Subotici Otvaranje poslovnice FlyFly Travel-a u Subotici Otvaranje poslovnice FlyFly Travel-a u Subotici Otvaranje poslovnice FlyFly Travel-a u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 13657
Povezane teme

hotel galleria

dragi vučković

fly fly travel

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.