Komentara: 7
Pregleda: 3062

FK "Spartak ZV" u pohodu na polufinale Kupa Srbije (sreda, 13 časova)

19.11.2012. u 18:27h > 20.11.2012. u 11:35h
Posle lošeg starta sezone i četiri vezana poraza, usledila je serija od 11 utakmica bez poraza koja uključuje i Kup utakmice, šesnestine i osmine finala.
FK "Spartak ZV" u pohodu na polufinale Kupa Srbije (sreda, 13 časova)

Padali su redom favoriti na papiru, timovi iz vrha tabele i sada je na redu da posle poslednje prvenstvene utakmice protiv Jagodine (3:1) fudbaleri Spartaka izađu na megdan Vojvodini u Kupu Srbije.

Fudbaleri Spartaka u odličnoj atmosferi posle odličnih sjajnih rezultata pripremaju se za četvrtfinalni duel vojvođanskih ekipa. Spartak se nalazi u već pomenutoj seriji, trenutno su peti na tabeli Superlige, prilično efikasni u napadu i stabilni u odbrani.  Vojvodina sa druge strane iako je na tabeli bolje plasirana, igra sa puno oscialacija, napad i obrana su im u "egalu" i zasigurno će biti na velikom iskušenju u Subotici.

Kup utakmice su po pravilu momenat inspiracije i ne pobeđuje uvek onaj koji je smatran favoritom. U ovom takmičenju ekipa nema prava na grešku - poraz znači eliminaciju, a pobeda u ovoj fazi znači prolaz u polufinale i na dve stepenice do vrha. Poslednju utakmicu sigurno pamte i igrači Vojvodine koliko i igrači Spartaka, taj 21. april 2012. kada je Vojvodina došla na Gradski stadion i otišla poražena visokim rezultatom od 5:1.

Kup brani beogradska Crvena zvezda koja u drugom četvrtfinalu igra na svom stadionu protiv OFK Beograda, kojeg imaju u svežem lošem sećanju zbog nedavnog poraza u prvenstvu. Ostali parovi su Borac - Javor i Rad - Jagodina.

Posle Mladenovca i Metalca na red je došla i novosadska Vojvodina.
Utakmica između Spartaka i Vojvodine igra se u sredu od 13 časova, a ulaz je besplatan.

Za sredu, 21. novembar, najavljuje se umereno oblačno ali suvo vreme, temperatura u vreme odigravanja utakmice je očekivanih 13 stepeni, vlažnost 72% i vetar istočni - jugoistočni 4.2 m/s.

Ukoliko ste u mogućnosti dajte svojim prisustvom podršku Spartaku i pomozite "plavim golubovima" da prelete Vojvodinu i nađu se u samoj završnici Kupa Srbije.

Saopštenje Policijske uprave Subotica - Skrećemo pažnju posetiocima ovog događaja da je unošenje i upotreba alkohola, kao i unošenje i korišćenje pirotehničkih sredstava zabranjeno i da će svako izazivanje nereda u okolini i na stadionu, koje može ugroziti bezbednost prisutnih biti sankcionisano.

U skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Apelujemo na navijače oba tima, kao i na sve građane, da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbednom održavanju ove sportske priredbe.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 3062

Povezana vest

Povezane teme

spartak zlatibor voda

kup srbije

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.