Komentara: 0
Pregleda: 10130

FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove

08.03.2013. u 16:30h
Izvor: RTV City
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode sutra na Gradskom stadionu u okviru 18 kola JSL dočekuju ekipu Javora iz Ivanjice. Utakmica se igra od 14 časova, ulaz na istok je besplatan dok je za zapad 150 dinara.
FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove

Duel osmoplasiranog domaćina i sedmoplasirane ekipe šampionata iz Zapadne Srbije označen je kao derbi sredine tabele. Plavim golubovima bi pobeda donela priključenje grupi timova koji konkurišu za četvrtu poziciju i plasman u Evropu što je i krajnji cilj subotičkog prvoligaša.

Sa druge strane Ivanjčani su poznati kao tvrda ekipa koja prima malo golova, izuzetno organizovani u odbrani svog gola posebno na gostujućim utakmicama, a svoju šansu će tražiti preko najboljeg strelca Nigerijca Onjilov Ifeanija. Utakmica počinje u 14h.

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" je iskoristio i ovaj put priliku da pozove Subotičane da prisustvuju subotnjoj utakmici i daju podršku fudbalerima u borbi za važne bodove protiv direktnog konkurenta. Istočna tribina je slobodna za ulaz, dok se za zapadnu plaća samo 150 dinara.

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljeni su novi dresovi sa znakom sportskog Brenda Errea iz Italije a tom prilikom potpisan je ugovor o saradnji. Na promociji dresova prisustvovali su prvotimci plavih golubova kao i najlepša navijačica FK "Spartak Zlatibor voda" sa pratiljama.

Izvor: RTV City
FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove FK "Spartak Zv" pred Javor promovisao nove dresove
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 10130

Povezana vest

Povezane teme

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.