Komentara: 3
Pregleda: 2752

FK "Spartak ZV" odigrao nerešeno sa Donjim Sremom

11.11.2012. u 18:46h
Fudbaleri Spartaka i Donjeg Srema odigrali su nerešeno, bez golova (0:0), u okviru 12. kola Jelen Superlige. Spartak se sa 18 bodova trenutno nalazi na 5. poziciji JSL. U sledećem kolu Spartak na svom stadionu dočekuje trećeplasiranu ekipu Jagodine.
FK "Spartak ZV" odigrao nerešeno sa Donjim Sremom

Pretposlednji meč 12. kola Jelen Superlige završen je podelom bodova. Donji Srem dočekao je ekipu Spartaka u Novom Sadu, ali nije uspeo da materijalizuje tri boda osvojena na gostovanju u Smederevu prethodne nedelje.

Duel na "Karađorđu" završen je bez pobednika ali su današnji rivali imali svoje šanse da dođu do čitavog plena. Malobrojne prilike ipak nisu iskorišćene pa je publika nezadovoljna morala da napusti stadion.

Konačan rezultat bio je 0:0 a gosti svakako mogu biti zadovoljniji osvojenim bodom pošto su u prethodnom kolu dobili BSK iz Borče i u dobroj atmosferi očekuju duel sa Jagodincima u Subotici.

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2752
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.