Komentara: 0
Pregleda: 5432

FK "Spartak Zlatibor voda" u Kupu Srbije protiv FK "Mladenovac"

13.09.2012. u 18:24h
Danas su u Staroj Pazovi izvučeni parovi šesnestine finala Kupa Srbije. FK "Spartak Zaltibor voda" gostuje 26. septembra ekipi FK "Mladenovac".
FK "Spartak Zlatibor voda" u Kupu Srbije protiv FK "Mladenovac"

Ekipe su bile podeljene u dva šešira. Povlašćen status imali su timovi iz Jelen Superlige, dok su u drugom šeširu bile ekipe koje su prošle sezone igrale u Prvoj ligi, kao i timovi koji su kroz regionalna takmičenja došli do Kupa. 

Poslednju "kup avanturu" plavi golubovi su imali prošle godine protiv prvoligaša FK "Borac" iz Čačka, koji ih je izbacio u četvrtfinalnom okršaju, da bi na kraju i sam produžio do finala sa Crvenom zvezdom.

FK "Mladenovac" trenutno se takmiči u Prvoj ligi Srbije, nakon što je u sezoni 2010/11. osvojio 1. mesto u Srpskoj ligi Beograd. Klub je osnovan 1924. godine, klubske boje su im plava i bela. Trenutno se nalaze na osmoj poziciji, od 5 odigranih utakmica 2 su pobedili, odigrali jednu nerešeno i 2 izgubili.

Mečevi šesnaestine finala na programu su 26. septembra i ako posle 90 minuta ne bude pobednika, ne igraju se produžeci, već se izvode penali. U Kupu se igra samo jedna utakmica, osim u polufinalnim okršajima. FK "Spartak" u ovom duelu gostuje u Mladenovcu.

Ostali parovi šesnaestina finala Kupa Srbije su:

Partizan - Proleter
Radnički Niš - Crvena zvezda
Vojvodina - Donji Srem
Mladost Lučani - Novi Pazar
Novi Sad - Radnički Kragujevac
OFK Beograd - Sloga
Sloboda - Inđija
Borac - Kolubara
Teleoptik - Javor
Kovačevac - Hajduk Kula
Timok - Rad
Bežanija - Jagodina
Dunav (Stari Banovci) - Metalac
Čukarički - BSK
Smederevo - Napredak

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5432

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.