Komentara: 2
Pregleda: 4826

FK "Spartak Zlatibor voda" dočekuje FK "Novi Pazar" (subota, 14:30h)

29.03.2013. u 15:08h
Izvor: RTV City
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode nakon tronedeljne pauze koja je nastala zbog lošeg vremena i reprezentativnih obaveza sutra od 14:30h na Gradskom stadionu igraju utakmicu 20. kola protiv ekipe Novog Pazara.
FK "Spartak Zlatibor voda" dočekuje FK "Novi Pazar" (subota, 14:30h)

Gosti su desetoplasirana ekipa na tabeli sa osvojenih 22. boda dok su plavi golubovi trenutno osmoplasirana ekipa sa 24. boda ali i utakmicu manje.

Prvi meč ove dve ekipe odigranoj jesenas, završen je nerešenim rezultatom 1:1 i to je bila prva utakmica na klupi Petra Kurćubića koji je u međuvremenu ostvario zapažene rezultate sa svojim pulenima.

U prolećnoj polusezoni posle odigrana tri kola, Spartak Zlatibor Voda još uvek ne zna za pobedu, do sada su odigrali 3 utakmice, dve su završene nerešeno, Vojvodina je bila bolja sa 2:1, a utakmica sa beogradskim Radom odložena je za 10. april zbog loših vremenskim uslova. Upravo iz svih ovih činjenica, lako je zaključiti da je sutra pobeda poželjna, a tu želju nisu ni krili danas na konferenciji za novinare, trener Kurćubić i prvotimac Darko Puškarić.

Utakmica počinje u 14h i 30. minuta.

Ulaz na istočnu tribinu ostaje besplatan, na zapadnu tribinu iznosi 250 din, dok je sever (navijački) 200 dinara. Kao i ranije žene i deca do 14 godina imaju besplatan ulaz za sve tribine.

Navijačka grupa "Marinci" poziva Subotičane da se pridruže humanitarnoj akciji za pomoć mladom Aleksi Čoviću, a to mogu da učine i u subotu tako što će kupiti ulaznicu za sever.

U subotu 30. marta, na utakmici između FK "Spartak" i FK "Novi Pazar", na severnoj tribini Gradskog stadiona biće organizovana akcija sakupljanja novca za našeg sugrađanina Aleksu Čovića koji boluje od Batenove bolesti za koje je lečenje veoma teško i skupo! Pozivamo sve ljude koji su u mogućnosti da daju svoj doprinos i pomognu našem sugrađaninu. Naše malo bi njemu puno značilo! Navijačka grupa "Blue Marines"

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4826

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.