Komentara: 4
Pregleda: 6344

Hajnalka Buš i Perpetuum Mobile - humanitarni koncert

06.03.2013. u 02:06h
Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
U petak, 22. marta 2013. godine, sa početkom u 21 čas u Omladinskom klubu „Skladište“ biće održan humanitarni koncert pod nazivom „Subotičko srce za decu“ u organizaciji „Blic“ Fondacije i Fondacije „Danilo Kiš“ iz Subotice.
Hajnalka Buš i Perpetuum Mobile - humanitarni koncert

Doprinos ovoj plemenitoj inicijativi koncertnim nastupom će pružiti popularni bend iz Subotice Perpetuum Mobile, u saradnji sa pevačicom Hajnalkom Buš, Subotičankom koja je u nedavno završenom televizijskom šou Televizije RTS „Ja imam talenat“ osvojila značajno drugo mesto, kao i simpatije mnogih Subotičana.

Na ovu humanu inicijativu organizatori su bili potaknuti pričom o siromašnoj subotičkoj porodici sa četvoro maloletne dece, objavljenoj u dnevnom listu „Blic“, koja živi na rubu egzistencije i kojoj će ova pomoć biti i namenjena.

Od sredstava prikupljenih tokom dobrotvorne večeri, davanjem dobrovoljnog priloga na ulazu, mališanima iz ove porodice će biti kupljeno ono što im je najpotrebnije u ovom trenutku. Reč je o mališanima iz porodice Vukotić (Dijana Iva, Marija, Kristijan i Mile).



Kompletan program Omladinskog kluba "Skladište" za mart 2013.:

Hajnalka Buš i Perpetuum Mobile - humanitarni koncert

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 6344

Povezane vesti

Povezane teme

humanitarni koncert

Fondacija Danilo Kiš

perpetuum mobile bend

omladinski klub "skladište"

program omladinskog kluba skladište

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.