• Pregleda: 5648

Hajnalka Buš i Perpetuum Mobile - humanitarni koncert

U petak, 22. marta 2013. godine, sa početkom u 21 čas u Omladinskom klubu „Skladište“ biće održan humanitarni koncert pod nazivom „Subotičko srce za decu“ u organizaciji „Blic“ Fondacije i Fondacije „Danilo Kiš“ iz Subotice.
Hajnalka Buš i Perpetuum Mobile - humanitarni koncert

Doprinos ovoj plemenitoj inicijativi koncertnim nastupom će pružiti popularni bend iz Subotice Perpetuum Mobile, u saradnji sa pevačicom Hajnalkom Buš, Subotičankom koja je u nedavno završenom televizijskom šou Televizije RTS „Ja imam talenat“ osvojila značajno drugo mesto, kao i simpatije mnogih Subotičana.

Na ovu humanu inicijativu organizatori su bili potaknuti pričom o siromašnoj subotičkoj porodici sa četvoro maloletne dece, objavljenoj u dnevnom listu „Blic“, koja živi na rubu egzistencije i kojoj će ova pomoć biti i namenjena.

Od sredstava prikupljenih tokom dobrotvorne večeri, davanjem dobrovoljnog priloga na ulazu, mališanima iz ove porodice će biti kupljeno ono što im je najpotrebnije u ovom trenutku. Reč je o mališanima iz porodice Vukotić (Dijana Iva, Marija, Kristijan i Mile).Kompletan program Omladinskog kluba "Skladište" za mart 2013.:

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"

povezane teme

4
Marina L. Odgovori
Jao kako su divni ovi događaji i pomoć maloj dečici... Uhh, sva sam se naježila. Jako lepo i dirljivo, znam da ne može stalno da se dešava, ali probajte što češće... Jesmo mi kao narod siromašni, ali za ovakve stvari uvek SRCA imamo da dajemo, dobro da činimo drugima...
Vuk Odgovori
Na pravi nacin ce se zahvaliti glasacima i pomoci onima kojima je to potrebno. Koja razlika izmedju privatne zurke za kremase i humanitarnog koncerta :) Svaka cast ovoj divnoj zeni. Zelim joj svu srecu ovoga sveta!
Mirella Odgovori
HAJNALKA je nasa No.1 pevacica Subotice!!!!!! A pored toga, ona nesebicno pomaze drugima, za sve pohvale!!!!!
hortenzija Odgovori
Svaka cast i Perpetuum Mobile i Hajnalki. Vredni su naseg postovanja i slusanja.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.