Komentara: 3
Pregleda: 5055
Foto

FK "Spartak" spremno dočekuje polufinalni meč protiv Vojvodine

25.03.2014. u 14:54h
Izvor: Subotica.com
Na današnjoj konferenciji za novinare FK "Spartak" povodom prve utakmice polufinala Kupa Srbije javnosti su se obratili šef stručnog štaba Dragan Kanatlarovski i prvotimci Nemanja Milić i Veseljko Trivunović, koji su izneli svoje viđenje sutrašnje utakmice. Utakmica se igra sutra od 18 časova, a za sve koji žele da pruže podršku Spartaku obezbeđen je besplatan autobuski prevoz i ulaz na stadion u Novom Sadu.
FK "Spartak" spremno dočekuje polufinalni meč protiv Vojvodine

Atmosfera u ekipi je vrlo pozitivna i igrači sa nestrpljenjem očekuju sutrašnji duel sa protivnikom sa kojim su nedavno odmerili snage. Igraju se dve utakmice, sutra u Novom Sadu je prva, a 9. aprila je revanš na Gradskom stadionu.

"Utakmicu dočekujemo spremni i svaki igrač daće svoj maksimum kako bismo napravili dobar rezultat i obradovali naše navijače. Obe ekipe poseduju kvalitet i nijanse mogu da odluče. Igraju se dva meča i sve je moguće." - izjavio je Dragan Kanatlarovski, šef stručnog štaba Spartaka.

Nemanja Milić svoj optimizam zasniva na dobroj atmosferi u ekipi i velikoj želji da pruže dobru partiju: - "Idemo u Novi Sad da odigramo jedan opušten meč, iako je njegov značaj veoma bitan. Verujemo u sebe i imamo veliku želju da pobedimo u duelu protiv Vojvodine, pa onda, što da ne, i osvojimo Kup takmičenje. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da zajedno uživamo u spektaklu." - izjavio je Nemanja Milić, prvotimac Spartaka

FK "Spartak" spremno dočekuje polufinalni meč protiv Vojvodine

Iskusni vezni igrač Spartaka Veseljko Trivunović smatra da ova ekipa ima kvalitet i neophodno iskustvo, ali da u utakmicu treba ući oprezno i hladne glave:  - "Ovo je samo prvo poluvreme, idemo da pokažemo kvalitet koji imamo i koji smo pokazali dosada. Zasluženo smo u završnici ovog takmičenja i vrlo je važno da u ovu utakmicu uđemo spremni i pokažemo ono najbolje što znamo." - izjavio je Veseljko Trivunović, prvotimac Spartaka i dodaje: - "Mislim da prva utakmica neće odlučiti pobednika, ne verujem da će ekipe srljati, verujem da će se igrati oprezno. Treba da igramo hladne glave, da budemo sigurni na svakom delu terena. Iskustvo je na našoj strani i uigraniji smo, ali to ne mora da bude presudni faktor."

Što se tiče igračkog kadra sa kojim šef struke raspolaže, svi igrači su spremni, a iz sastava će jedino izostati Cicmil koji još uvek nije zalečio povredu.

Za Novi Sad u organizaciji kluba polazi minimalno 5 autobusa, od kojih je 4 rezervisano za navijačku grupu Marince, dok će u minimalno jednom biti prijatelji kluba i navijači koji će biti smešteni na zapadnoj tribini stadiona Karađorđe.

Fudbalski klub "Spartak" poziva sve zainteresovane koji bi želeli da svojim navijanjem pomognu subotičkoj ekipi da napravi dobar rezultat da se sutra oko 15 časova pojave iza istočne tribine Gradskog stadiona (kod tornja) i iskoriste besplatan autobuski prevoz i ulaz na zapadnu tribinu stadionu Novom Sadu. Obezbeđen je dovoljan broj autobusa kako bi Spartak imao što brojniju podršku.

Kako saznajemo iz Kluba, zbog velikog interesovanja za utakmicu u Novom Sadu uprava FK "Spartak" je odlučila da obezbedi jedan autobus isključivo za decu iz Spartakove škole fudbala.

Utakmica se igra sutra (sreda) od 18 časova, a biće prenošena na RTV1 i na TV Arenasport1.

FK "Spartak" spremno dočekuje polufinalni meč protiv Vojvodine

Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije FK "Spartak" pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije FK "Spartak" pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije FK "Spartak" pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije FK "Spartak" pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije FK "Spartak" pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije FK "Spartak" pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije FK "Spartak" pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 5055

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

fudbalski klub vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.