Komentara: 10
Pregleda: 5886

FK "Spartak" organizuje besplatan prevoz na Kup utakmicu u Novom Sadu

17.03.2014. u 11:58h
Izvor: Subotica.com
Rukovodstvo FK "Spartak" donelo je odluku da zbog velikog značaja predstojećih polufinalnih duela protiv Vojvodine organizuje besplatan odlazak na teren u Novom Sadu, a zatim i besplatan ulaz na revanš meč na Gradskom stadionu.
FK "Spartak" organizuje besplatan prevoz na Kup utakmicu u Novom Sadu

Fudbalski klub "Spartak" plasmanom u polufinale Kupa Srbije ove sezone napravio je jedan od najboljih rezultata u poslednjih nekoliko godina i u samoj završnici pokušaće se da se izbori za titulu pobednika ovog takmičenja, ali još i važnije za takmičenje u Evropi.

U cilju prikupljanja što veće podrške svih onih koji vole plavo bele boje subotičkog superligaša, rukovodstvo FK "Spartak" donelo je odluku da organizuje besplatan prevoz (autobus / voz) za sve zainteresovane simpatizere i navijače koji žele da svojim prisustvom pomognu Spartaku u borbi za trofej.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije igra 26. marta i iz kluba poručuju da će uraditi sve što bude u njihovoj moći da simpatizeri koji se odluče za odlazak u Novi Sad, ne budu u ograđenom prostoru sa najvatrenijim navijačima.

Takođe, za drugu, možda i odlučujuću utakmicu, koja se igra 9. aprila uprava FK "Spartak" je donela odluku da ulaz za sve bude BESPLATAN. Iz kluba poručuju da im je neophodna pomoć sugrađana kako bi pokušali da ostvare istorijski uspeh, ulazak u finale, a zatim i osvajanje Kupa.

Više detalja oko organizacije i prijavljivanja uslediće narednih dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 5886

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

fudbalski klub vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.