Komentara: 12
Pregleda: 6542

Vojvođanski derbi u Kupu - Spartak protiv Vojvodine na proleće

17.12.2013. u 13:43h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka dobili su svog protivnika u polufinalu Kupa Srbije - to je novosadska Vojvodina sa kojom će se u dva meča boriti za finale. Prvi meč se igra u Novom Sadu 26. marta, a revanš je 9. aprila u Subotici
Vojvođanski derbi u Kupu - Spartak protiv Vojvodine na proleće

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, održan je žreb parova polufinala fudbalskog Kupa Srbije za sezonu 2013/2014.

Fudbaleri Spartaka dobili su možda i najtežeg protivnika u polufinalu Kupa Srbije ali u ovoj fazi nema lakih protivnika i za trofej i takmičenje u Evropi neophodno je pobediti sve do kraja.

FK "Spartak" je i u prošlom izvlačenju dobio najtežeg protivnika i favorita takmičenja, ali na terenu je bilo drugačije - pobeđen je Partizan sa sigurnih 2:0. Vojvodina je izbacila drugog "večitog" - ekipu Crvene zvezede pošto je na gostovanju pobedila sa 1:3.

U drugom polufinalu sastaće se OFK Beograd i branilac titule u nacionalnom Kupu, ekipa Jagodine.

Vojvodina i OFK Beograd biće domaćini u prvim mečevima, koji će biti odigrani 26. marta. Revanši su na programu 9. aprila u Subotici i Jagodini. Finale je 7. maja, a stadion na kojem će se održati još uvek nije poznato. Trofej pobednika Kupa brani Jagodina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 6542

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

fudbalski klub vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.