Komentara: 18
Pregleda: 6063

Besplatan prevoz u Novi Sad na fudbalsku Kup utakmicu protiv Vojvodine

24.03.2014. u 12:10h
Izvor: Subotica.com
Kao što smo i ranije najavljivali FK "Spartak" je organizovao besplatan prevoz autobusima svih koji žele da daju podršku ovom klubu u Novom Sadu u duelu polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine. Obezbeđen je dovoljan broj autobusa, a navijači (Marinci) će putovati zasebno. Pored prevoza obezbeđen je i besplatan ulaz na stadion "Karađorđe". Povratak je odmah posle utakmice.
Besplatan prevoz u Novi Sad na fudbalsku Kup utakmicu protiv Vojvodine

U Novom Sadu za 2 dana igra se vrlo važna utakmica za subotičku ekipu. U pitanju je prva polufinalna Kup utakmica u kojoj se sastaju Spartak i Vojvodina. Prvi meč se igra u sredu (26. mart, 18 časova) u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe", dok je revanš zakazan za 9. april na Gradskom stadionu u Subotici.

Utakmica polufinala Kupa iz Novog Sada biće prenošena preko TV kanala Arenasport 1, ali iz Uprave Spartaka apeluju na sve koji su u mogućnosti da svojim prisustvom pomognu subotičkom klubu da ostvari pozitivan rezultat koji će, nadamo se, biti potvrđen dve nedelje kasnije.

U cilju obezbeđivanja što veće podrške klub je organizovao besplatan autobuski prevoz i ulaz za sve navijače i simpatizere. Autobusi će u sredu biti postavljeni na parkingu kod istočne tribine Gradskog stadiona od 15 časova, a polazak je predviđen za 15:30h.

Za ovu priliku biće ostvarena direktna linija između stadiona u Subotici i Novom Sadu, tako da će svi putnici biti doveženi pravo pred stadion "Karađorđe", a zatim i odmah posle meča prevesti sve nazad na mesto polaska.

Za simpatizere je obezbeđen ulaz na zapadnu tribinu stadiona "Karađorđe", dok će najvatreniji navijači Marinci biti smešteni na istočnu tribinu.

Kako saznajemo za sada organizovano iz Subotice ide barem 5 autobusa.

Apeluje se na sve najvijače i simpatizere da dostojanstveno, civilizovano i sportski bodre Spartak i pomognu isključivo navijanjem. Preporučuje se, ko je u mogućnosti, da odevnu kombinaciju prilagodi bojama kluba, kao i da ponese šalove i zastave plavo-belih boja.

Gostovanje u Novom Sadu je odlična prilika subotičkog superligaša da se približi korak bliže finalu Kupa, a uz malo sportske sreće i same titule pobednika ovog takmičenja. Drugi polufinalni par su Jagodina i OFK "Beograd". Osvajaču Kupa garantuje se izlazak u Evropu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 18
Pregleda: 6063

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

fudbalski klub vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.