Komentara: 6
Pregleda: 6156
Foto

FK "Spartak" ponovo zasijao u pobedi nad Čukaričkim (3:0)

03.11.2013. u 16:47h
Izvor: Subotica.com
Na današnjoj prvenstvenoj utakmici FK "Spartak" je dočekao Čukarički posle niza od 5 utakmica bez poraza i uspeo da isti nastavi velikom pobedom protiv neugodnog protivnika. Poluvreme je završeno bez golova, a u nastavku domaćin je postigao čak 3 za ubedljivu pobedu i nova 3 boda.
FK "Spartak" ponovo zasijao u pobedi nad Čukaričkim (3:0)

Fudbaleri Spartaka nadigrali su ekipu Čukaričkog u meču 11. kola Jelen Super lige i sprečili "brđane" da se probiju na deobu prvog mesta na tabeli. Potpuni slom gostiju iz Beograda desio se sredinom drugog poluvremena kada je Cicmil postigao prvi gol, a u 10 minuta postignuta su još dva.

Ovom pobedom Spartak je nastavio niz odličnih rezultata od dolaska Dragog Kanatlarovskog na mesto trenera a ujedno se probio na 8. mesto Jelen Super lige, na samo 4 boda od prvoplasiranog Partizana koji je sinoć poražen u večitom derbiju od Crvene zvezde sa 1:0.

Da Čukaričkom nije falilo motiva da pobede govori i stanje na tabeli gde su imali priliku da pobedom nad Spartakom izbiju na sam vrh tabele, ali pitao se danas i Spartak, koji je sprečio takvu situaciju i učvrstio pozitivnu atmosferu koja se već neko vreme zadržava u klubu.

Na kraju meča fudbaleri su proslavljali pobedu sa Marincima, a ovacije je dobio i trener Kanatlarovski kojem su navijači skandirali ime, što je isti vidno zadovoljan prikladno pozdravio.

Spartak - Čukarički 3:0 (0:0)
Cicmil 67', Trivunović 69', Džugurdić 79'

FK "Spartak" ponovo zasijao u pobedi nad Čukaričkim (3:0)

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 6156
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.