Komentara: 9
Pregleda: 4442

FK "Spartak" još uvek bez pobede u novoj sezoni

25.08.2012. u 20:54h
U trećem kolu JSL fudbaleri Spartaka doživeli su i treći poraz, ovaj put na gostovanju u Ivanjici protiv FK "Javor". Utakmica je završena rezultatom 2:0.
FK "Spartak" još uvek bez pobede u novoj sezoni

Svečano je bilo u Ivanjici ove subote jer su domaći proslavljali 100 godina postojanja i fudbaleri "Spartak Zlatibor vode" su imali tu čast da zajedno sa njima proslave ovaj značajan jubilej.

Utakmica je počela idealno za domaćina pošto su već u 3. minutu postigli gol (S. Eliomar) i praktično u uvodnim minutima meča došli u vođstvo i time naterali Spartak da u ranoj fazi juri na izjednačenje. 

Na drugi gol se čekalo nepunih 6 minuta i nažalost i on je pripisan domaćinima pošto su realizovali dosuđeni penal (N. Jakimovski '10). Javor je na krilima ubedljive pobede nad Smederevom od samog starta krenuo sa ofanzivom i to mu se brzo isplatilo - posle 10 minuta vodio je 2:0.

Do kraja utakmice nije se menjao rezultat i praktično prvih 10 minuta meča odlučilo je konačnog pobednika bez obzira na nekoliko dobrih šansi koje su imale obe ekipe u nastavku utakmice.

Fudbaleri Spartaka imali su i danas značajnu podršku svojih navijača koji nisu gubili nadu do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Uslovi za igru kao i svuda u Srbiji bili su poprilično teški pa su tako igrači dobili par sudijskih pauza da bi se osvežili i koliko toliko nadoknadili izgubljenu tečnost.

Ovim trećim porazom FK "Spartak" ostaje bukvalno na dnu tabele Jelene superlige u sezoni 2012/2013. Osim nula bodova fudbaleri Spartaka nisu dali nijedan gol.

FK "Spartak" još uvek bez pobede u novoj sezoni

FK "Spartak" još uvek bez pobede u novoj sezoni

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4442
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.