• Pregleda: 3641

FK "Palić" igrao nerešeno na startu Srpske lige Vojvodina

Palić, Prvo kolo srpske lige Vojvodina, utakmica na Paliću je protekla u kvalitetnoj i zanimljivoj igri oba rivala. Utakmica je ipak i pored par izglednih šansi završena najnepopularnijim rezultataom 0:0.
FK "Palić" igrao nerešeno na startu Srpske lige Vojvodina

Propušteno je mnogo prilika za gol i sa jedne i sa druge strane, no slađi deo kolača, ipak je pripao Somborcima. Jezeraši su promašili mnogo više idealnih prilika za gol, i pored toga, veliku „krivicu“  za to što nisu postigli pogodak, snosi odlični golman Somboraca, Ognjen Stanković, koji je, bonus u ekipi Radničkog.

Po broju žutih kartona na ovoj utakmici, čitalac može steći utisak da je igra bila vrlo oštra, pa možda čak i „prljava“ ali baš naprotiv. Obe ekipe igrale su fer i sportski, no u određenim situacijama, pojedincima je „jezik bio brži od pameti“ pa je sudija Majstorović morao da ih opomene.

Palić – Radnički (Sombor) 0:0

Utakmica se igrala na Sportskom centru "Janko Pejanović" pred oko 150 posetilaca. Sudije na današnoj utakmici su bili: glavni sudija Stanko Majstorović (Stari Banovci);  i pomoćne sudije J. Banjeglav; M. Malešević

Žute kartone su dobili Rajkovača i Stevanović za FK "Palić" i Hocijeslavski, Josović, Makar, Špehar, Purić za ekipu Radničkog. Na utakmici pokazan je i jedan crveni karton ('87 minut) koji je upisan na ime Vidovića iz ekipe Radničkog.

Za ekipu FK "Palić" igrali su: Pešić, Pavić, Čekić, Bjedov, Slijepčević, Stevanović, Požar (Mirkov); Maksimović, Matijašević, Rajkovača, Vučković (Vojnić). Gostujuća ekipa igrala je u sastavu: Stanković, Faber, M. Baljak, Vidović, Špehar, Josović, Purić, Matijević (Kukić), Makar (Kovačević), Romić (Z. Baljak)  i Hocijeslavski

Na najboljeg pojedinca utakmice proglašen je Ognjen Stanković iz gostujuće ekipe Radničkog.

/ Autor: Božidar Spajić

povezane teme

2
alex Odgovori
utakmica na Paliću je protekla u kvalitetnoj i zanimljivoj igri oba rivala. Veoma kvalitetna i zanimljiva utakmica a rezultat 0:0. Takav nam je i fudbal 0.
A gledalaca nije bilo ni 50 a ne 150, sto moze da se vidi na vasim slikama.
Bojan Odgovori
Utakmica može da bude prepuna dobrih akcija ali da strelci nisu "raspoloženi", ali i da odbrana ih dobro blokira. Gledalaca je bilo barem 100, ja sam bio prisutan, a možda ih je bilo i više.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.