Komentara: 2
Pregleda: 5274
Foto

FK "Bačka 1901" i FK "Palić" igrali nerešeno sa svojim protivnicima u okviru 8. kola Srpske lige Vojvodina

07.10.2013. u 11:14h
Izvor: Subotica.com
Na stadionu kraj Somborske kapije, pred oko 300 gledala, ekipa Bačke 1901 ugostila je prvoplasiranu ekipu Sente iz istoimenog mesta i posle u najmanju ruku ravnopravne igre ostao je rezultat 0:0. Fudbaleri Palića su na gostovanju protiv Radničkog iz Šida takođe igrali nerešeno, ali za nijansu efikasnije, sa po jednim golom u obe mreže.
FK "Bačka 1901" i FK "Palić" igrali nerešeno sa svojim protivnicima u okviru 8. kola Srpske lige Vojvodina

Na stadionu kraj somborske kapije okupilo se oko 300 gledalaca uverenih da će gledati dobru fudbalsku predstavu dva renomirana tima. Međutim, ispostavilo se da se igra svela na taktičko nadmudrivanje, I čvrstu pozicionu igru. Istina, Senta je već u prvim sekundama utakmice mogla stići do vođstva, ali je na sreću Bačke Đuričin bio vrlo loš u završnici.

Domaća ekipa, imala je u finišu utakmice veći broj prilika, pre svih Ivanović i Mandić, ali se u odlučnim trenutcima na pravom mestu uvek našao junak ove utakmice Živkov.

Bačka 1901 – Senta 0:0

Glavni sudija Štulović iz Novog Sada pokazao je 2 žuta kartona za igrače Bačke 1901 (Vujaklija, Kolundžić) i 3 za goste iz Sente (Cvetković, Popov, Šarenac).

Za Bačku su nastupili: Latinović, Kolundžić, Stojković (79.min Simović), Svitić, Kiš, Lazinica, Ivanović, Radosavljev (46.min Dragić), Grubor (56.min Mandić). Za goste iz Sente nastupili su: Živkov, Đukić, Josimović, Stojisavljević (46.min Spahić), Šarenac, Cvetković, Bošković (46.min Radišić) Popov, Matić, Đuričin (70.min Sarapa) i Nikolin.

Za igrača utakmice proglašen je Marko Živkov iz ekipe Sente.

Fotografije sa ove utakmice možete da pogledate u povezanom albumu.

FK "Palić" igrao nerešeno sa Radničkim iz Šida (1:1)

I drugi član Srpske lige Vojvodina u 8. kolu osvojio je samo bod na gostovanju u Šidu.

Na tabeli Srpske lige Vojvodina fudbaleri Bačke zauzimaju desto mesto sa isto toliko osvojenih bodova, dok je FK "Palić" par stepenica niže, na 14. mestu, sa samo 6 osvojenih bodova od moguća 24. Senta je i pored nerešenog rezultata u Subotici ostala u vrhu tabele sa 3 boda više od prvog sledećeg.

U narednom kolu ekipa Palića doćekuje Slogu iz Temerina (nedelja, 15 časova), dok ekipa Bačke 1901 gostuje Radničkom iz Sombora (nedelja, 15 časova).

Tabela posle 8 odigranih kola

FK "Bačka 1901" i FK "Palić" igrali nerešeno sa svojim protivnicima u okviru 8. kola Srpske lige Vojvodina

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Bačka 1901 - Senta (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Senta (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Senta (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Senta (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Senta (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Senta (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Senta (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Senta (Srpska liga Vojvodina)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5274
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fk palić

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.