Komentara: 0
Pregleda: 1627

Festival međunarodnog dana mladih

08.08.2012. u 15:42h
Izvor: SuMedija
Festival međunarodnog dana mladih Subotica.će se održati 12. avgusta. Program je podeljen na dve celine - Sajam omladinskih ideja i Humanitarnu žurku za Dečije odelenje subotičke Opšte Bolnice.
Festival međunarodnog dana mladih

Sajam omladinskih ideja počinje u nedelju, 12. avgusta u 17,30 časova u parku Ferenca Rajhla. U okviru sajma će se održati kreativna radionica izrade slika na platnu decoupage tehnikom koju će voditi Olgica Buljovčić. Radionica je humanitarnog karaktera, učešće se naplaćuje 150 dinara.

Humanitara žurka će se održati istog dana u prostorijama retorana Népkör sa početkom u 22.00 časa. U ovom delu festivala publici će se predstaviti Chick Norris band, Ex-Yu Bend Subotica, Svar, Master Flow i D ZOO.

Cena ulaznica je 100 dinara, a sav prikupljen novac od radionice i žurke namenjen je kao donacija Dečijem odelenju subotičke bolnice.

Festival međunarodnog dana mladih Subotica ove godine organizuje Neformalna grupa "Subotičani" iz Subotice u saradnji sa nekoliko nevladinih organizacija sa teritorije grada kao što su: Udruženje "STAV+"- Savetovalište za mlade Centar pozitivne prevencije, Udruženje "VIFO", Rotarakt Subotica, Udruženje Terra's, Arhus Centar Subotica, Oggy Art Style, Neformalna grupa "SU - GRAĐANI", plesna škola Dolce Dance, Udruženje građana “SPOT” Subotica, kao i Neformalna mreža Udruženja građana koja podržavaju otvaranje Lokalne kancelarije za mlade u Subotici.

Festival se organizuje u saradnji sa Gradom Subotica, Mađarskim Kulturnim Centrom "Népkör", a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, kroz program "Mladi su zakon - severno bački okrug" koji sprovodi Asocijacija za razvoj opštine Bačka Topola.

Festival je jedna od aktivnosti projekta Hej, Drugari 2! Nefromalne grupe “SUBOTIČANI” iz Subotice.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1627
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.