Komentara: 8
Pregleda: 3614
Foto

"Festival ljubavi" okupio veliki broj mališana

10.09.2021. u 19:32h
Izvor: Subotica.com
"Festival ljubavi" okupio veliki broj mališana

Dudova šuma je danas bila prestonica ljubavi, poštovanja, razumevanja, mesto gde na delu živi inkluzija... Veliki broj mališana okupio se na „Festivalu ljubavi“ i poručio da u pesmi, igri, sportu i umetnosti svi možemo i treba da budemo jednaki.

- Ovo je četvrti festival koji je nastao jer su deci sa invaliditetom vrata sporta do sada bila zatvorena. Zahvaljući ovom festivalu, vrata sportskih klubova su im se otvorila, ljudi su videli kolika je potreba i da nije nikakav bauk raditi sa decom sa invaliditetom, samo treba raditi srcem – ističe Mirjana Evetović, organizatorka „Festivala ljubavi“.  – Zahvljujemo se Gradu, školama, sportskim udruženjima, umetničkim društvima što su nas podržali i što su sa nama. Ovako kada spojite decu, kada sve zajedno rade, vi ne vidite invalidnost. Deca su čudo i treba gledati sve sa jednom slikom u glavi.

"Festival ljubavi" okupio veliki broj mališana

Grad Subotica je podržao „Festival ljubavi“, jer je naš grad uvek bio mesto gde se razlike prihvataju, ali ne samo rečima već i delima.

- Ovaj festival je okupio veliki broj dece i kroz zajedničke aktivnosti će na delu pokazati koliko uzajmana aktivnost može da doprinese lepšem, kvalitetnijem okruženju za svu decu. Lokalana samouprava je prepoznala značaj „Festivala ljubavi“, koji kroz bogat umetnički i sportski promoviše prava na raznolikost, na igru , kreativnost i stvaralaštvo – poručila je Milanka Kostić, član Gradskog veća zadužena za kulturu. – Velika odgovornost na svima nama je da posvetimo što više pažnje deci, naročito sa invaliditetom. A svi mi možemo da dam svoj doprinos da deca imaju kvalitetniji život u našoj društvenoj zajednici i na tom putu lokalna samouprava će uvek biti pouzdan partner.

"Festival ljubavi" okupio veliki broj mališana

Izvor: Subotica.com
Najava Festivala ljubavi - socijalna inkluzija Najava Festivala ljubavi - socijalna inkluzija Najava Festivala ljubavi - socijalna inkluzija Najava Festivala ljubavi - socijalna inkluzija Najava Festivala ljubavi - socijalna inkluzija Najava Festivala ljubavi - socijalna inkluzija Najava Festivala ljubavi - socijalna inkluzija Najava Festivala ljubavi - socijalna inkluzija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3614

Povezana vest

Povezane teme

festival ljubavi socijalna inkluzija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.