Komentara: 3
Pregleda: 1709

Festival horor filma na Paliću razdvojen u dva vikenda

26.11.2020. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
Festival horora i vina - "Dead Lake Horror & Wine", 6. po redu, održaće se u dva vikenda u bioskopu "Abazija" na Paliću. Prva tri horor filma biće od 27. do 29. novembra. Ulaz na sve projekcije u okviru festivala je besplatan.
Festival horor filma na Paliću razdvojen u dva vikenda

Nakon proglašenja Dana žalosti prethodnog vikenda, organizator Festivala horora i vina na Paliću odlučio je da se organizacija pomeri za nedelju dana, i uskladi sa novim merama koje se odnose i na bioskope. Ali to nije sve.

Program će zbog novonastalih okolnosti biti podeljen u dva dela, u dva vikenda. Prvi "DEAD LAKE vol.1" je sada za vikend (27-29. novembar), kada će biti prikazana tri horor filma, a nastavalja se naredne sedmice kada će na repertooaru biit još tri filma u skladu sa temom festivala. Projekcije će počinjati u 16 časova, a ulaz je besplatan.

Ovogodišnji festival otvoriće u petak projekcija filma „Igra strave“ („Come play“), reditelja Džejkoba Čejsa, u subotu na programu je film argentinskog reditelja Pabla Paresa „Ja sam toksičan“ („I am toxic“), dok će prvi blok, u nedelju, zatvoriti premijera filma „Posednik“ („Possessor“) reditelja  Brendona Kronemberga, sina čuvenog kralja body horora Dejvida Kronenberga.

Raspored projekcija za naredni vikend (4-6. decembar, u bloku "DEAD LAKE vol.2") organizatori će naknadno saopštiti.

U skladu sa novim merama i odluci o radnom vremenu do 18 časova, bioskop "Abazija" će do daljeg raditi samo petkom, subotom i nedeljom.⁣

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1709
Povezane teme

dead lake horror & wine festival

horor filmovi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.