Komentara: 12
Pregleda: 6541

Farbanje horizontalne signalizacije

14.04.2014. u 16:21h
Izvor: RTV Yueco
Ovih dana trebalo bi da otpočne iscrtavanje horizontalne signalizacije, odnosno pešačkih prelaza, najavljeno je u Direkciji za izgradnju grada. Za tu namenu izdvojeno je 5 miliona dinara, što je dovoljno za iscrtavanja svega četvrtine postojeće signalizacije, tako da će se raditi samo prioriteti. Oni koji su često u kolima, odnosno u saobraćaju kažu se najteže snalaze vozači iz drugih gradova, koji ne znaju gde se pešački prelaz nalazi, odnosno gde su trake za prestrojavanje.
Farbanje horizontalne signalizacije

Ana Gabrić radi kao taksistkinja već 5 godina. Ona kaže da , osim što je lakše vozačima da se orijentišu kada su linije vidljive, lakše je i pešacima, koji često ne znaju gde da pređu ulicu.

Iz budžeta grada je izdvojeno 5 miliona dinara za ove radove, što je dovoljno za svega četvrtinu postojeće signalizacije, tako da će se raditi samo prioritetni delovi. Ipak ove godine se farbanje signalizacije neće raditi kao prošle, u vreme saobraćajnog špica, nego u popodnevnim satima kada je intenzitet saobraćaja slabiji.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole radovi će otpočeti sutra, a kako Yu eko nezvanično saznaje, rebalansom budžeta izdvojeno je još 3 miliona dinara za pomenute radove, što znači da će biti uređen veći broj signalizacije nego što je prvobitno planirano.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 12
Pregleda: 6541
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

horizontalna signalizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.