Komentara: 2
Pregleda: 4044

Euro Petrol vas vodi na koncert Tonija Cetinskog

17.02.2016. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Kompanija "Euro Petrol" organizuje nagradni konkurs pod nazivom "Za ljubav je potrebno gorivo". Učesnici mogu da budu svi Facebook korisnici koji na svom zidu objave nešto na temu "šta pokreće ljubav u tebi?". Proglašenje pobednika je 2. marta.
Euro Petrol vas vodi na koncert Tonija Cetinskog

Svi koji budu učestvovali na nagradnom konkursu kompanije Europetrol biće u prilici da osvoje nagradu u vidu dve ulaznice za koncert Tonija Cetinskog 5. marta u Kombank areni uz noćenje (za dve osobe) u zemunskom hotelu "Euro Garni".

Sve što je potrebno je da do 1. marta na zidu svog privatnog Facebook naloga objavite duhovitu izjavu, aforizam, stih, zagonetku ili brzalicu na temu "Šta pokreće ljubav u tebi", a koja obavezno u sebi mora da sadrži heštag #Europetrol.

Euro Petrol će na svojoj stranici svakodnevno birati jednog pobednika, a na kraju konkursa žiri koji čine predstavnici Euro Petrola, AS FM radija i Subotica.com-a drugog dana marta na FB stranici kompanije Euro Petrol objaviće srećnog dobitnika poklon paketa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4044

Povezana vest

Povezane teme

euro petrol subotica

nagradna igra

toni cetinski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.