Komentara: 9
Pregleda: 17059

Ekspertski ultrazvuk u Poliklinici "Badawi"

24.02.2014. u 15:03h
Izvor: RTV Yueco
Umesto u Beogradu i Novom Sadu, trudnice od sada i u našem gradu, mogu obaviti pregled najsavremenijim 4D ultrazvukom. Poliklinika "Badawi" poseduje najnoviji ekspertski 4 D ultrazvuk, koji omogućava prikaz nerođene bebe do neverovatno preciznih detalja. Ultrazvuk u Poliklinici "Badawi", jedini je sa takvim karakteristikama u Vojvodini.
Ekspertski ultrazvuk u Poliklinici "Badawi"

Ultrazvučni 2D aparati već godinama predstavljaju standard pregleda u ginekološkoj praksi, a posebno u pregledima nerođenih beba u materici. Razvojem tehnologije, 3D/4D aparati napravili su pravu revoluciju u ultrazvučnoj dijagnostici, jer omogućavaju da se u prostoru predstave određene fetalne anomalije, koje do sada nije bilo moguće uočiti. Pomoću pregleda ultrazvukom u Poliklinici "Badawi" moguće je napraviti prikaz kako površinskih struktura, tako i unutrašnji prikaz mozga i srca nerođene bebe.

Najnoviji ultrazvučni aparat u Poliklinici "Badawi" daje novi kvalitet prikaza pozicije deteta u materici, kao bolje sagledavanje fetalnih struktura, kažu ginekolozi. Tako kvalitetan prikaz omogućava svetski najnaprednija tehnologija ovog aparata.

Nakon završenog pregleda trudnica dobija na cd snimak i detaljan izveštaj pregleda.

Ekspertski ultrazvuk u Poliklinici "Badawi", po svojim karakteristikama, jedini je u Vojvodini.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 17059
Povezane teme

badawi

poliklinika badawi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.