Komentara: 1
Pregleda: 7714
Foto

Ekonomski fakultet potpisao Sporazum o unapređenju saradnje sa Infostudom

28.02.2017. u 09:24h
Izvor: Subotica.com
Ekonomski fakultet u Subotici i kompanija "Infostud" potpisali su Sporazum o saradnji, čiji je cilj unapređenje dosadašnje saradnje i intenzivnija saradnja po više osnova.
Ekonomski fakultet potpisao Sporazum o unapređenju saradnje sa Infostudom

Na Ekonomskom fakultetu u Subotici potpisan je Sporazum o poslovnoj saradnji između ove obrazovne ustanove i subotičke kompanije "Infostud", koja sa velikom uspehom posluje u našeg gradu od 1999. godine i danas zapošljava oko 150 ljudi, pretežno u dva poslovna prostora Subotici.

Po rečima Aleksandra Grubora, dekana Ekonomskog fakulteta, ova ustanova neguje saradnju i dobre odnose sa većim brojem pravnih lica, kao iz javnog tako iz privatnog sektora. Saradnja sa Infostudom je i ranije postojala, ali potpisivanjem sporazuma ona je formalizovana i unapređena.

Ekonomski fakultet potpisao Sporazum o unapređenju saradnje sa Infostudom

Dekan je izrazio zadovoljstvo zbog potpisivanja Sporazuma ističući da će unapređivanje saradnje sa Infostudom biti od veliko značaja i u korist studenata ove obrazovne ustanove.

- Ekonomski fakultet do sada je zaključio oko 70 sporazuma sa pravnim licima kako iz Srbije tako i inostranstva, ali smatram da će saradnja sa Infostudom možda imati čak i prioritetni značaj kada je u pitanju dalja afirmacija našeg fakulteta, pre svega vodeći se time čime se kompanija Infostud bavi - rekao je Aleksandar Grubor

Ekonomski fakultet potpisao Sporazum o unapređenju saradnje sa Infostudom

Kompanija Infostud je "rođena" i "odrasla" u našem gradu, a danas je izuzetno razvijena i poštovana u oblasti informacionih tehonologija, kako u Srbiji tako i u regionu. Pod svojim krovom drži desetak izuzetno posećenih i pre svega korisnih vebsajtova koji su većinom lideri u svojim oblastima, a ljudi, koji su energija ove kompanije, su većinom iz Subotice i brojni dolaze baš sa Ekonomskog fakulteta.

- Infostud je firma koja je nastala u Subotici i veoma smo ponosni što smo i posle ovoliko godina uspeli da opstanemo u našem gradu jer kako znate većina poslovanja generalno gravitira prema Beogradu. Veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji dolazi nam sa Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole strukovnih studija (VTŠ), s obzirom na prirordu naše delatnosti, odnosno rad preko interneta pa samim time prirodno je da se i povežemo sa ovim visokoškolski ustanovama. - istakla je Branislava Gajić Stanojević, direktorka Infostuda

Ekonomski fakultet potpisao Sporazum o unapređenju saradnje sa Infostudom

Direktorka je naglasila da bi Infostud u budućnost želeo da uspostavi saradnju u pogledu obučavanja studenata u nekim specifičnim delatnostima kao što su razvoj i funkcionalnost vebsajtova i mobilnih aplikacija, ali i oblasti digitalnog marketinga.

Infostud u svom poslovnom portfoliu ima i više portala koji su vezani za obrazovanje, odnosno usmeravanje srednjoškolaca o upisu na fakultet ili visoku školu, odnosno studenata na obilje korisnih informacija koje im mogu biti od značaja kroz školovanje.

- Infostud se jednim svojim delom bavi podrškom visokom obrazovanju, verujem da kroz naš sajt prijemni.infostud.com i mobilnu aplikaciju "Maturang" možemo pomoći i fakultetu da dođe do još boljih kandidata, budućih brucoša i korak po korak nadamo se da ćemo istraživati i testirati sve ove mogućnosti saradnje - dodala je Gajić Stanojević

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Infostuda Potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Infostuda Potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Infostuda Potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Infostuda Potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Infostuda Potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Infostuda Potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Infostuda Potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Infostuda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 7714
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Aleksandar Grubor

infostud

potpisivanje sporazuma

branislava gajić stanojević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.