Komentara: 5
Pregleda: 4930

Eko-volonterska radna akcija "Zajedno za jezero Palić"

23.03.2017. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa USAID pozvala je sve zainteresovane Subotičane i ekološka udruženja da se u petak priključe akciji sakupljanju čvrstog otpada u okruženju Prihvatnog centra Subotica, na priobalju jezera Palić (Sektor 1).
Eko-volonterska radna akcija "Zajedno za jezero Palić"

Ekološko-volonterska radna akcija pod nazivom "Zajedno za jezero Palić" ima za cilj prolećno čišćenje priobalja jezera Palić, ali i zajednički ekološki aktivizam i međusobno upoznavanje migranata i subotičkih eko volontera.

Aktivnost se sprovodi u okviru projekta "Podrška lokalnim zajednicama u odgovoru na izbegličku krizu", kroz koju je do sada, u saradnji sa USAID, realizovano podizanje kapaciteta Narodne kuhinje u Subotici, opremanje subotičkog Štaba za vanredne situacije, kao i mnogobrojne donacije socijalnim i obrazovnim ustanovama u Subotici.

Kako se navodi u saopštenju, radna akcija "Zajedno za jezero Palić" realizovaće se u saradnji sa javnim preduzećima Subotice, kao i sa učešćem volontera četiri subotička ekološka Udruženja i Kancelarijom za mlade (KZM).

Početak radne akcije je petak u 9 časova ispred Prihvatnog centra za migrante.

Eko-volonterska radna akcija "Zajedno za jezero Palić"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 4930

Povezana vest

Povezane teme

USAID

radna akcija

fondacija divac

fondacija ana i vlade divac

čišćenje priobalja jezera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.