Komentara: 29
Pregleda: 20659

Dveri: "Zašto je ulica Petefi Šandora dve godine zatvorena?"

31.01.2017. u 14:26h
Izvor: Srpski pokret "Dveri"
Saopštenje Gradskog odbora Srpskog pokreta "Dveri" prenosimo u celosti.
Dveri: "Zašto je ulica Petefi Šandora dve godine zatvorena?"

Stipan otvorio mijanu nasrid Beogradskog puta, kad mož drugi  što ne bi mogo i on!

Skoro dve godine u gradu imamo obustavljen saobraćaj u jednom smeru u ulici Petefi Šandora.Izgradnja stambenog objekta investitora i izvođača  ,,DG Gradnja,, nikako da se privede kraju. Ono što sve naše sugrađane interesuje je kad će ulica Petefi Šandora da bude puštena u saobraćaj.

Kako je moguće da neko svojim političkim ili ekonomskim uticajem sve nas drži u zavisnosti od njegovog ličnog interesa.

Da je u toku izgradnja infrastrukturnog objekta u interesu svih građana svima bi to bilo prihvatljivo.

Ovde je slučaj da imamo pojedinca koji je svoj interes stavio iznad interesa građana. Sa jedne strane opština je naplatila naknadu za korištenje javne površine (Ako jeste), investitor je prodao stanove ali šta su građani od toga imali?. Koliko je potrošeno vremena i  sredstava u roku dve godine obilazeći ulicu Petefi  Šandora a sve na teret samih građana?.

Ako bi  opština  sve vozače ovog grada obeštetila i tada bi opet bili svedoci da je neko iznad zakona.

Ova vlast minimalno što može da uradi je da se bez odlaganja pusti saobraćaj u  ulicu Petefi Šandora u oba smera. Da se javnost upozna koja količina novca se slila u gradsku kasu od zauzimanja javne površine pogotovo što to nemože biti paušalna naknada već naknada izražena po danu zauzeća javne površine.

Ako je zakonski to što je urađeno da se građanima objasni kako da saobraćajnicu  ispred svoje kuće mogu da koriste za svoje potrebe.

Možda posle objašnjenja Gradskih čelnika i Stipan ispred svoje kuće otvori kafanu ili će onaj koji je svojim potpisom dozvolio NEJEDNAKOST pred zakonom za to i odgovarati.

Srpski pokret Dveri ukazuje na korumpiranu lokalnu vlast bila ona bivša ili sadašnja.Vlast je obećala borbu protiv korupcije a ovaj slučaj je jedan mali primer gde se ta iskrena borba može i primeniti.  

// kraj saopštenja

Izvor: Srpski pokret "Dveri"
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 29
Pregleda: 20659

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.