Komentara: 5
Pregleda: 2671

Dveri: Odbrana srpske granice po svaku cenu

03.03.2016. u 18:22h
Izvor: Srpski pokret "Dveri"
Saopštenje Srpskog pokreta Dveri Subotica prenosimo u nastavku.
Dveri: Odbrana srpske granice po svaku cenu

Sa zabrinutošću možemo konstatovati saopštenje DSVM gde kažu da je ,,od egzistencijalne važnosti odbrana mađarske granice po svaku cenu“.

Ograda na granici sa Mađarske strane štiti Republiku Mađarsku od migranata koji dolaze iz Srbije ali ne štiti naše građane.Ova izjava ima smisla za građane Republike Mađarske i za one stranke koje ne priznaju Republiku Srbiju kao svoju državu.Navodeći „Tako i Mađari u Južnim krajevima mogu da budu bezbedni“ misleći na Mađare koji žive u Srbiji i koji državu Srbiju doživljavaju kao svoju.
Da li je teško izgovoriti reč SRBIJA?

Da li će takva politika koja zajedno sa SVM ide na izbore biti dominantna u našim parlamentima zavisi od svih nas.

Srpski pokret Dveri je pre šest meseci upozoravao vladu da treba zatvoriti granicu sa Republikom Makedonijom i na granicu poslati vojsku.Mi u Subotici smo slali saopštenja vezano za otvaranje prihvatnog centra jer je vlast sve građane izmanipulisala i govorila da neće biti otvaranje prihvatnog centra.Centar je ipak otvoren.

Podržali smo u saopštenjima politiku Viktora Orbana koju on sprovodi u Mađarskoj i njihovu politiku prema migrantima.

Suština je ta da Srbima, Mađarima i ostalim građanima u Srbiji opstanak na ovim prostorima zavisi isključivo od odbrane Srpske granice. U ovom periodu ugrožena je granica na jugu Srbije koju treba braniti.

// kraj saoštenja

Izvor: Srpski pokret "Dveri"
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 2671
Povezane teme

dveri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.