Komentara: 10
Pregleda: 4635

Dveri: Nelegalna Skupština grada Subotice

26.02.2016. u 12:54h
Izvor: Srpski pokret "Dveri"
Saopštenje Gradskog odbora Srpskog pokreta "Dveri" Subotica prenosimo u celosti.
Dveri: Nelegalna Skupština grada Subotice

Prenosom uživo 38. sednice Skupštine grada građani su mogli da vide kako nelegalna skupština grada Subotice funkcioniše. Prepucavanje odbornika pred govornicom kako bi se što bolje pozicionirali za predstojeće izbore. Kad im ne odgovara tema napuste je i onemoguće dalji rad skupštine jer nema kvoruma.

Sadašnju Skupštinu grada čine 67 odbornika, od tih 67,  53 odbornika je promenilo odborničku grupu ili stranku. Kako je velika većina odbornika svojim prelascima u druge stranke promenila izbornu volju građana to jest njih oko 80%, možemo slobodno reći da je Skupština grada Subotice nelegalna i da ne predstavlja interese zajednice i građana. Ti odbornici zastupaju samo svoj lični interes koji koketira sa interesima stranke u koju su prešli

Odluke koje donosi takva nelegalna skupština su nelegalne. Postavlja se pitanje kada će Skupština grada Subotice  biti legalna a odbornici predstavljati one građane koji su ih izabrali.

// kraj saopštenja

Izvor: Srpski pokret "Dveri"
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 4635
Povezane teme

Skupština grada Subotice

dveri

skupština subotice

pokret dveri subotica

sednica skupštine grada

gradska skupština

skupštinsko zasedanje

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.