Komentara: 0
Pregleda: 6266

Dve medalje Stefana Ćerana na Svetskom prvenstvu u karateu

12.10.2016. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
U Burgasu (Bugarska) od 6. do 9. oktobra održano je Svetsko prvenstvo u karateu na kojem je nastupila i reprezentacija Srbije, za koju su se borili i takmičari KK "Enpi", a koji su osvojili tri medalje različitog sjaja.
Dve medalje Stefana Ćerana na Svetskom prvenstvu u karateu

U okviru Svetske Šotokan karate do organizacije Ujedinjenih nacija odžano je Svetsko prvenstvo za sve uzraste. Reprezentacija Srbije je u generalnom plasmanu zauzela odlično treće mesto, a tom rezultatu doprineli su i rezultati takmičara karate kluba "Enpi" iz Subotice.

Na takmičenju je nastupilo oko 1.500 takmičara iz celog sveta. U konkurenciji pionira Stefan Ćeran iz KK "Enpi" potvrdio je da je najbolji mladi takmičar na planezi. On je osvojio zlatnu medalju u borbama i bronzanu medalju u katama. Nejgov klupski kolega, evropski juniorski prvak, Dejan Otašević, osvojivši srebrnu medalju na ovom SP potvrdio je da se nalazi u odličnoj formi.

Predstojećeg vikenda takmičare KK "Enpi" očekuje prijateljski turnir "Apatinski pobednik".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6266
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.